03 / 05 / 2024

sakarya ferizli içmesuyu yatırımları

sakarya ferizli içmesuyu yatırımları

Ferizlililerin yoğun ilgi gösterdiği milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli'ye içmesuyu müjdesi verdi. Zeki Toçoğlu; “Biz millete hizmetin adıyız" dedi

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

TOKİ Sakarya Ferizli 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Ferizli sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Ferizli’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Ferizli’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Ferizli sosyal konut projesi...

Sakarya Ferizli'de 11.5 milyon TL'ye satılık kavaklık!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketi, Sakarya ili, Ferizli ilçesi, Sinanoğlu Mahallesi'nde yer alan 199 bin 287 metrekare büyüklükteki kavaklığı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Sakarya Karasu için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

Sakarya Ferizli'de Otomotiv ve Metal İhtisas OSB kurulacak!

Sakarya'nın 30 bin nüfuslu Ferizli ilçesinde 530 hektarlık alana kurulacak ve 2022 yılında üretime başlaması hedeflenen Ferizli Metal ve Otomotiv İhtisas OSB, tamamı faaliyete geçtiğinde 20 bin kişiye istihdam sağlayacak...

Sakarya Ferizli'de inşaat sektörüne büyük kolaylık!

Sakarya Ferizli Belediyesi 2020 yılında müteahhitlere ve müstakil yapı yapmak isteyen vatandaşlara büyük kolaylıklar sunuyor.

Sakarya Ferizli Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Soğuk, hastanenin son durumu hakkında açıklama yaptı.

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı!

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu temel atma töreninde bazı açıklamalar yaptı.

sakarya ferizli içmesuyu yatırımları Haberi

sakarya ferizli içmesuyu yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Ferizli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen milletvekili aday tanıtım buluşmasına katıldı. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen ile çok sayıda vatandaşın katıldığı programın açılış konuşmasını yapan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, “Büyükşehir Belediye Başkanımızla ilçemizde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Çeşitli sosyal yatırımların yanı sıra altyapı konusunda da önemli projeler ürettik. İnşallah kısa süre içerisinde de 13 mahallemiz için önemli bir içmesuyu yatırımını devreye alacağız. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayımız Sayın Mustafa İsen’in de ilçemize önemli katkıları olmuştur. İnşallah 7 Haziran’da tüm adaylarımıza güçlü bir destek vererek bu hizmetlerin devam etmesini sağlayacağız” diye konuştu.


İlçelerimizin Geleceği Şekilleniyor

Buluşmaya gösterilen ilgiden dolayı Ferizlililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Hemşerilerimizin desteği ve güveni devam ettikçe biz...