02 / 05 / 2024

sakarya gayrimenkul projeleri

sakarya gayrimenkul projeleri

Remax Gayrimenkul Danışmanı Hüseyin Kubilay, "Sakarya’da son yıllarda ardı ardına konut, AVM, iş merkezi ve otel yatırımlarının temelleri atılıyor, milyon dolarlık yeni projeler açıklanıyor. " dedi.

Sakarya'nın göç alması gayrimenkul sektörünü geliştirdi!

Son yıllarda ilimizin büyük göç alması ile birlikte nüfusta yaşanan artışın gayrimenkul sektöründe de artışa sebep oldu. İşte son yıllarda Sakarya'da yaşanan büyük fiyat artışı ve Sakarya'da yatırım yapılacak yerler..

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Sakarya Hendek'te 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla 32 gayrimenkul satılıyor! 

Sakarya Hendek Belediyesi, Sakarya ili, Hendek ilçesinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin nitelikleri neler? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Sakarya'da 19.5 milyon TL'ye 10 yıllığında kiralık gayrimenkul!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya veriyor.

Sakarya Erenler'de 42.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan gayrimenkulü 42 milyon 190 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

sakarya gayrimenkul projeleri Haberi

sakarya gayrimenkul projeleri

Remax Gayrimenkul Danışmanı Hüseyin Kubilay, "Sakarya’da son yıllarda ardı ardına konut, AVM, iş merkezi ve otel yatırımlarının temelleri atılıyor, milyon dolarlık yeni projeler açıklanıyor. Bölgede bir yandan kıpırdanma yaşanırken, bir yandan da hareketliliği daha da artıracak gelişmeler birbiri ardına gelişiyor. Kıpırdanmanın yaşandığı gayrimenkul sektöründe son yıllarda ortaya çıkan gelişmelerle birlikte, başta Marmara olmak üzere Sakarya’da ciddi hareketlenmenin fitili de ateşlenmiş oldu ‘’dedi’’

MARKALI PROJELER YÜKSELİYOR

Kubilay, gelişmeler İstanbullu firmaların gündeminin ilk maddesine Sakarya’yı getirdi. Hal böyle olunca da bölge firmaları, pastadan şehir dışından gelecek şirketlere pay kaptırmamak adına güç birliği çağrılar yapmaya başladı. Kentlerin yeniden inşa edildiği bu dönemde, gelecek 10 yılın Sakarya’sını yaratmak isteyen firmalar da sahadaki yerlerini almak adına sıkı mücadeleye hazırlanmaya başladı. Sektör öne çıkan ise markalı projeler....