08 / 05 / 2024

Sakarya Geyve içmesuyu yatırımı

Sakarya Geyve içmesuyu yatırımı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Geyve ilçesinde içmesuyu çalışmalarına başladı. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, yaptığı açıklamada “Geyve ilçemizi sağlam altyapıyla buluşturuyoruz" dedi

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Sakarya Karasu için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı!

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu temel atma töreninde bazı açıklamalar yaptı.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 145 milyonluk yatırım!

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 35 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı, toplantıda Geyve ve Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya Geyve içmesuyu yatırımı Haberi

Sakarya Geyve içmesuyu yatırımı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Geyve ilçesinde içmesuyu çalışmalarına başladı. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Geyve ilçemizi sağlam altyapıyla buluşturuyoruz. Bu kapsamda başlattığımız kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarında sona geldik. Bu yatırımlarımızla entegre olacak Geyve-Pamukova Ortak Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmaları da sürüyor. Devam eden yatırımlarımızın yanı sıra ilçemize yeni bir proje daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.


4 Milyon TL’lik proje

Geyve’ye 17 kilometrelik içmesuyu hattı kazandıracaklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Yeni yatırımımızla, Geyve ilçemiz ile Alifuatpaşa Mahallesi’nin içmesuyu hattı birbiri ile entegre olacak. Yaklaşık 4 Milyon TL’lik projemiz ile bölge içmesuyunda uzun yıllar hiçbir sorun yaşanmayacak. Sağlıklı içmesuyu, ilçemizin çeşmelerinden uzun yıllar bol ve berrak bir şekilde akmaya devam edecek. İlçemiz ve hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini...