26 / 07 / 2024

Sakarya Gölpark ne zaman yapılacak

Sakarya Gölpark ne zaman yapılacak

Serdivan Belediyesi’nin vizyon projelerinden Gölpark’ın işletmeye kiralanması ile ilgili ihale 5 firmanın katılımı ile gerçekleşti.4 bin TL açılış bedeli ile başlayan ve açık arttırma usulü devam eden ihale son olarak 21 bin 100 TL teklifle tamamlandı.

Gülpark Suits Küçükçekmece fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan projede toplam 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Küçükçekmece fiyatları 351 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Sakarya Gölpark'ın ihalesi yapıldı!

Serdivan Belediyesi’nin vizyon projelerinden Gölpark’ın işletmeye kiralanması ile ilgili ihale 5 firmanın katılımı ile gerçekleşti.4 bin TL açılış bedeli ile başlayan ve açık arttırma usulü devam eden ihale son olarak 21 bin 100 TL teklifle tamamlandı.

Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet daireden meydana gelen Gülpark Suits Sefaköy projesinde daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Sefaköy Gülpark Suits lokasyon!

Toplam 5 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits lokasyon bilgisi kapsamında proje 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim?

TEM’e 4.5 kilometre uzaklıkta inşa edilen Gülpark Suits Sefaköy 15 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar bulunuyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim edilecek?

Gülpark Suits Sefaköy ne zaman teslim?

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında yükselen proje toplam 15 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Peki Gülpark Suits Sefaköy ne zaman teslim?

Bilecik'teki Pelitözü Gölpark yenileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Bilecik İl Özel İdaresi’nden Bilecik Belediyesi’ne devri gerçekleştirilen Pelitözü Gölpark, Bilecik Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla daha da güzel hale getiriliyor.

Bakan Eroğlu’ndan Yukarısakarya Gökpınar Barajı müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun, Eskişehir’de inşa edilecek Yukarısakarya Gökpınar Barajı projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli oluru aynı gün imzaladığı bildirildi.

Gülpark Yaşam'da 12 ay ödemesiz kredi imkanı!

Gülpark Yaşam projesi Büyükçekmece ilçesine bağlı Esenyurt'ta hayata geçti. 60 ay 0 faiz imkanlarıyla sahip olduğunuz Gülpark Yaşam Evleri, 12 ay boyunca kredinizi ödüyor.

Gülpark Yaşam Evleri fiyatları!

Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sunulan Gül Park Yaşam Evleri İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

Gülpark Yaşam Evleri kampanya!

Gülpark Yaşam Evleri'nde satışa sunulan dairelerin fiyatları 205 bin TL'den başlıyor. Projede 564 tane daire 60 tane ticari birim bulunuyor. İşte Gülpark Yaşam Evleri kampanya detayları...

Elektrik affının son günü ne zaman?

Eylül 2014'te Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Torba Yasa ile af getirilen vergi ve alacaklar arasında elektrik borçları da bulunuyor. Peki, elektrik affının son günü ne zaman?

Sakarya Gölpark ne zaman yapılacak Haberi

Sakarya Gölpark ne zaman yapılacak

Serpan Belediyesi’nin vizyon projelerinden Gölpark’ın işletmeye kiralanması ile ilgili ihale 5 firmanın katılımı ile gerçekleşti.


Konu ile ilgili Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Salı günü Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleşen ihaleye 3 şahıs 2 Ltd. Şt. olmak üzere toplam 5 firmanın katıldığı belirtildi. 4 bin TL açılış bedeli ile başlayan ve açık arttırma usulü devam eden ihale son olarak 21 bin 100 TL teklifle tamamlandı.


Serpan Gölpark’ın işletmeye kiralanması ile ilgili ihale sürecinin Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın onayının ardından tamamlanacağı ve kesin sonucun da onayın ardından kamuoyuyla paylaşılacağı...