16 / 05 / 2024

sakarya hal binası projesi

sakarya hal binası projesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yeni hal binası için esnafımızın beklentileri bizim için çok önemli, bize yapıcı öneriler getiren hal esnafımızı tebrik ediyorum. İnşallah şehrimiz için en hayırlısı hayata geçirilecek” dedi.

Balkabağı 7,50 TL biber 5 TL domates 2.5 TL! Sakarya Hali’nde 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Sakarya Hali'nin 9 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadara satılıyor? Sakarya Hali'nde hangi sebzeler bulunuyor? İşte 9 Ocak 2023 Sakarya hal fiyat listesi...

Acur 5,50 ananas 27 balkabağı 14 TL! Sakarya Hali’nde sebze ve meyve ne kadar? İşte 8 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sakarya Hali'nin 8 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Sakarya Hali'nde hangi sebzeler bulunuyor? İşte 8 Ocak 2023 Sakarya hal fiyat listesi...

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı binası restore edilecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşesinde Kadıköy'deki hal binasından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın çıkarılmasını kaleme aldı.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Sakarya Hendek itfaiye binası hizmete açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek itfaiye binasının bahar aylarında hizmete girmesi bekleniyor. 

Halk GYO Adapazarı binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO portföyünde yer alan Sakarya Adapazarı binası 2020 yıl sonu değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sakarya Büyükşehir'den 48.6 milyon TL'ye satılık hal tesisi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erenler ilçesinde bulunan hal tesisini 48 milyon 660 bin 446 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Sakarya'daki tarihi banka binası restore edilerek müzeye dönüştürülecek!

Sakarya'da 14 Ocak 1913'te Türk İslam Bankası olarak kurulan ve daha sonra adı Türk Ticaret Bankası olarak değiştirilen kurumun tarihi binası, Adapazarı Belediyesi'nin girişimleriyle aslına uygun şekilde restore edilerek müze banka olarak faaliyet gösterecek...

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Sakarya Kocaali'ye yeni itfaiye binası inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Gerçekleştirilen toplantıda 54 maddelik gündem oylanacak.

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

sakarya hal binası projesi Haberi

sakarya hal binası projesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Sebze ve Meyve Hali esnafını makamında ağırladı. Görüşmede hal esnafı adına söz alan Tahsin Çuhadar, “Sektör esnafı olarak yeni hal binasının yapımı noktasında arkadaşlarımızla mutabakata varmış durumdayız. Bu konuda Büyükşehir Belediyemizle istişarelerde bulunarak, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz yol haritamızı belirledik. Esnaf olarak yeni hal binası konusundaki son gelişmelerden oldukça memnunuz” diye konuştu.


Esnafımız Mağduriyet Yaşamayacak

Başkan Toçoğlu ise şunları söyledi; “Geçtiğimiz günlerde Sebze ve Meyve Hali esnafımızla bir araya gelmiş, yeni hal binası için gerekli adımların kısa süre içerisinde atılacağını ifade etmiştik. Eylül Ayı Meclis toplantımızda halin Arifiye Kirazca’da inşa edilmesi konusunda tam yetki aldık. Şimdi ise yeni hal binası için ihale aşamasındayız. İnşallah ihalemizi de gerçekleştirip ardından çalışmalarımıza başlayacağız. Esnafımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması...