03 / 05 / 2024

sakarya içe suyu yatırımı

sakarya içe suyu yatırımı

Ferizli, Söğütlü ve Kaynarca’ya bağlı 41 Mahalle için yeni bir içme suyu yatırımı müjdesi veren Rüstem Keleş: “Sapanca Gölü’nden temin ettiğimiz, en ileri teknolojiye sahip tesislerde arıtılan birinci sınıf içmes uyu 41 mahallemize daha ulaşacak." dedi.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı!

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu temel atma töreninde bazı açıklamalar yaptı.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

OSKİ Ulubey'e modern içme suyu arıtma tesisi kazandırdı!

Ordu'da içme sularının kalitesini artırmaya yönelik arıtma tesisi yapım, onarım ve restorasyon çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey'e son teknoloji sistemlerinin uygulandığı, dünya standartlarında içme suyu arıtma tesisi kazandırdı.

Sakarya'ya 42 mahalleyi kapsayan içme suyu yatırımı geliyor!

Ferizli, Söğütlü ve Kaynarca’ya bağlı 41 Mahalle için yeni bir içme suyu yatırımı müjdesi veren Rüstem Keleş: “Sapanca Gölü’nden temin ettiğimiz, en ileri teknolojiye sahip tesislerde arıtılan birinci sınıf içmes uyu 41 mahallemize daha ulaşacak." dedi.

Kocaali’ye içme suyu müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde içme suyu çalışmalarını sürdürüyor. Melen, Caferiye, Kadıköy, Selahiye ve Gümüşoluk Mahalleleri için yaklaşık 4 kilometrelik yeni bir hat inşa ediliyor.

TOKİ Sakarya Adapazarı Ayçiçeği Vadisi başvuruları bugün başladı!

TOKİ Adapazarı Ayçiçeği 1208 Adet Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Sakarya Adapazarı Ayçiçeği Vadisi başvuruları bugün başladı.

TOKİ Sakarya Adapazarı Ayçiçeği Vadisi başvuruları!

6 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Sakarya Ayçiçeği Vadisi Evleri'nde 3 konut satılıyor. TOKİ Sakarya Adapazarı Ayçiçeği Vadisi başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Sakarya Ayçiçeği Vadisi başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Ayçiçeği 1208 Adet Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Sakarya Ayçiçeği Vadisi başvuruları 1 Temmuz 'da başlıyor.

Sakarya Ferizli ve Kaynarca’da içme suyu sevinci!

SASKİ, Ferizli ve Kaynarca’da su sevinci... 10bin metrelik yeni hatla sorun yaşayan bölgelere Sapanca Gölü’nden temin edilen birinci sınıf içme suyu, kesintisiz bir şekilde ulaştırılıyor.

Sakarya'da 14 mahalleye içme suyu müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Ferizli ve Kaynarca ilçelerine bağlı 14 mahallenin içme suyu problemine kesin çözüm getirecek yatırımlarını 25 Mayıs'ta devreye alıyor.

KASKİ içme suyu şebeke hattı inşaat işi ihalesi gerçekleşti!

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce “Fatih-Serçeönü mahalleleri kısmi içme suyu şebeke hattı inşaat işi ihalesinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi..

Geyve'ye 17 kilometrelik içme suyu hattı kuruluyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Geyve ilçesinde içme suyu çalışmalarına başladı. SASKİ Genel Müdürü, "Geyve'yi sağlam altyapıyla buluşturuyoruz. Çalışmalarda sona geldik." dedi.

sakarya içe suyu yatırımı Haberi

sakarya içe suyu yatırımı

Ferizli, Söğütlü ve Kaynarca’ya bağlı 41 Mahalle için yeni bir içmesuyu yatırımı müjdesi veren Rüstem Keleş: “Sapanca Gölü’nden temin ettiğimiz, en ileri teknolojiye sahip tesislerde arıtılan birinci sınıf içmesuyu 41 mahallemize daha ulaşacak. 30 Eylül’de yapılacak ihalenin ardından çalışmalar başlayacak. Kaynarca’nın tüm mahallelerine Sapanca Gölü’nden temin edilen kaliteli içmesuyu ulaşacak.”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kaynarca ilçesinde hayata geçirilecek yeni içmesuyu yatırımı için 30 Eylül Çarşamba günü ihaleye çıkılacağını müjdeledi. Bölgede daha önce SASKİ tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler de veren Rüstem Keleş, “Şehrin güneyinden kuzeyine içmesuyunda sıfır sorun hedefiyle çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda diğer ilçelerimizde olduğu gibi Kaynarca ilçemizde de önemli çalışmaları hayata geçirmiştik. 32 kilometre hat döşeyerek Sapanca...