03 / 05 / 2024

sakarya içmesuyu projeleri

sakarya içmesuyu projeleri

Ferizlililerin yoğun ilgi gösterdiği milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli'ye içmesuyu müjdesi verdi. Zeki Toçoğlu; “Biz millete hizmetin adıyız" dedi

Sakarya için çok önemli gelişme! O ilçe Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Türkiye’nin sanayi, istihdam ve dolayısıyla da ekonomisi için çok ehemmiyetli bir il olan Sakarya ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete’de yayımlananan Cumhurbaşkanı Karar ile Sakarya’nın hangi ilçesinin statüsü değişecek?

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya'ya 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 450 kilometrelik içmesuyu hattının inşaatını inceledi.

Sakarya'nın 47 mahallesi altyapıya kavuşacak!

Sakarya'nın ilçeleri Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Sakarya Ferizli yeni altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehir genelinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. SASKİ, şehrin birçok noktasında içmesuyu ve kanalizasyon hatları, arıtma tesisleri inşa ederken lokal problemleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Akçay Barajı'nın gövde yüksekliği 25 metreye ulaştı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı oluşturmak amacıyla hayata geçirilen Akçay Barajı’nda gelinen son nokta ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Düzbağ İçmesuyu Temini Projesi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye’nin en büyük “İçmesuyu Temin Projesi”nin ihalesi gerçekleşti.

sakarya içmesuyu projeleri Haberi

sakarya içmesuyu projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Ferizli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen milletvekili aday tanıtım buluşmasına katıldı. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen ile çok sayıda vatandaşın katıldığı programın açılış konuşmasını yapan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, “Büyükşehir Belediye Başkanımızla ilçemizde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Çeşitli sosyal yatırımların yanı sıra altyapı konusunda da önemli projeler ürettik. İnşallah kısa süre içerisinde de 13 mahallemiz için önemli bir içmesuyu yatırımını devreye alacağız. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayımız Sayın Mustafa İsen’in de ilçemize önemli katkıları olmuştur. İnşallah 7 Haziran’da tüm adaylarımıza güçlü bir destek vererek bu hizmetlerin devam etmesini sağlayacağız” diye konuştu.


İlçelerimizin Geleceği Şekilleniyor

Buluşmaya gösterilen ilgiden dolayı Ferizlililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Hemşerilerimizin desteği ve güveni devam ettikçe biz...