28 / 04 / 2024

Sakarya İnönü caddesi

Sakarya İnönü caddesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları Adapazarı İnönü Caddesi’nde devam ediyor.

Sakarya İnönü caddesi dönüşüyor!

İnönü Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Caddede deforme olan asfaltın kaldırılması yönünde çalışmalarımız devam ediyor." dedi

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Ayçiçekte hasat dönemi başladı! Ayçiçek fiyatları bugün kaç lira oldu? 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde 14 bin dönüm araziye ekimi gerçekleştirilen yağlık ayçiçeğinin hasadı yapılıyor. Peki ayçiçek fiyatı bugün hangi borsada ne kadar? Ayçiçek fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte borsa borsa ayçiçek 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Sakarya'nın yeni laboratuvar inşaatında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen su laboratuvarı inşaatı tamamlanmak üzere. 720 metrekare olarak inşa edilen bina yakın zamanda hizmete açılacak.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sakarya'nın öncelikli gündemi 'kentsel dönüşüm'!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı seçilen AK Parti Milletvekili Uncuoğlu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentsel dönüşümü masaya yatırdı.

Sakarya’nın en önemli önceliği kentsel dönüşümdür!

Adapazarı Belediyesi tarafından yıkımı yapılan riskli binanın bulunduğu bölgeyi inceleyen Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın en önemli önceliğinin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

Çanakkale İnönü’de kentsel dönüşüm hızlandı!

Çanakkale'nin İnönü Caddesi’nde uzun zamandır birbirinden farklı konumda bulunan binalar yıkılıyor.

Sakarya'nın imar planını aktaran fikir yarışması düzenlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada "2071 Kent Vizyonu" çerçevesinde şehrin gelecekteki imar planını aktaran uluslararası bir fikir yarışması düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Dede mirası konağı otele dönüştürdü!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan girişimci Banu Elif Karabulut, dedesinden kalan konağı KOSGEB desteğiyle butik otele dönüştürdü.

Sakarya'nın yeni projelerine Büyükşehir Meclisi onayı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada bisiklet ve yürüyüş yollarıyla sosyal yaşantıya katkı sunacaklarını söyledi.

Karasu, Sakarya'nın parlayan yıldızı olacak!

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ağırlayan Başkan Ekrem Yüce, “Biz Karasu’nun avantajlarını çok iyi biliyoruz. Bu noktada da gereken çalışmaları yapacağız.” dedi.

Sakarya İnönü caddesi Haberi

Sakarya İnönü caddesi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı İnönü Caddesi’nde devam ediyor. Güzergahın birinci kat asfaltını tamamlamak üzere olduklarını ifade eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “2 bin metrelik güzergahtaki yenileme çalışmalarımızda ilk kat asfalt serim işlemleri tamamlanmak üzere. Bordür ve tretuvar çalışmalarının ardından ikinci kat asfalt serimini de yaparak; caddeye son halini kazandırmış olacağız” diye konuştu.


Sıra Bordür ve Tretuvarlarda

Oktar açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Ünal Ozan Caddesi’nde başlayan çalışmalarımız Dibektaş ve İnönü Caddeleriyle devam etti. İnönü Caddesi’nde ilk olarak deforme olan asfaltı kaldırdık. SASKİ bölgede yağmursuyu çalışmaları gerçekleştirdi. Aynı zamanda cadde fiber internetle buluştu. Şimdi bordür ve tretuvar çalışmalarını tamamlayıp, caddeyi ikinci kat asfalta hazır hale getireceğiz. Hayırlı olsun.”



Sakarya Büyükşehir...