03 / 05 / 2024

Sakarya İtfaiye Grup Amirliği binası

Sakarya İtfaiye Grup Amirliği binası

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Grup Amirliği binamız tamamlandı. 16 personel ve 5 araçla Akyazı ilçemize ve bölgeye hizmet sunacağız.” dedi.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Engin Özkoç: Sakarya'daki depreme dayanıksız okulların yıkım kararı doğru!

Sakarya’daki depreme dayanıksız okullara yıkım kararı verildi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Erkanlı Grup'tan yeni öğrenci evleri yolda!

Sakarya’da 2400 öğrenci kapasitesi olan Univa öğrenci projesini hayata geçiren Erkanlı Grup, yapacağı yeni yurtlarla 5 yılda yatak kapasitesini 10 bine çıkaracak.

Sakarya İtfaiye Grup Amirliği binası tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Grup Amirliği binamız tamamlandı. 16 personel ve 5 araçla Akyazı ilçemize ve bölgeye hizmet sunacağız.” dedi.

Sakarya Akyazı yeni itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen İtfaiye Grup Amirliği’nde sona gelindi.

Sakarya IC Karasu Limanı açıldı!

Sakarya'da hayata geçirilen IC Karasu Limanı, hizmete açıldı. IC İçtaş Altyapı Grup Başkanı Murat Soğancıoğlu, Karasu Limanı’nın 76 milyon dolar yatırım ile inşa edildiğini belirtti.

Aslandağ Grup Sakarya'da ahşap fabrikası kuruyor!

Aslandağ Grup yeni ahşap fabrikası kuruyor. Aslandağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz'dan sonra karar verdiklerini söyledi.

Sakarya Milli Egemenlik Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde devam ediyor.

Sakarya Akyazı itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da İtfaiye Teşkilatına kazandırılacak projede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Sakarya yeni itfaiye binasında sona gelindi!

İtfaiye Teşkilatı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Teşkilatımız önümüzdeki günlerde yeni yerinde hizmet sunmaya başlayacak.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya'daki yeni itfaiye binasında sona gelindi!

Şehrin afet yönetim altyapısına kısa süre içerisinde kazandırılacak olan yeni İtfaiye Binası’nda incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “13 bin metrekarelik alanda çalışmalarımızın artık sona geldiğini görüyoruz." dedi

Sakarya İtfaiye Grup Amirliği binası Haberi

Sakarya İtfaiye Grup Amirliği binası

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı ilçesinde birtakım ziyaretlerde bulundu. İlçe Belediyesi’ni de ziyaret eden Başkan Toçoğlu devam eden çalışmalarla ilgili Hasan Akcan’dan bilgi aldı. Başkan Toçoğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi eliyle ilçeye kazandırılan ve açılışa hazırlanan İtfaiye Grup Amirliği’nde incelemeler yaptı. Toçoğlu’na Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş de eşlik etti.

Tam teçhizat


Akyazı’ya kazandırılacak olan modern itfaiye binasının sona yaklaştığını söyleyen Toçoğlu, “Akyazı İtfaiye Grup Amirliği binamız tamamlandı. İnce detaylar da bitmek üzere. 5 araçık garajı ve diğer tüm gereklilikleriyle tam techizata sahip. Bölgede çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştireceğiz. Ardından kullanıma hazır olacak. Akyazı Grup Amirliği binamızda 16 personel ve 5 araçla Akyazı ilçemize ve bölgeye hizmet sunacağız.” dedi.


Enerji üretilecek