15 / 05 / 2024

sakarya Kanlıçay zemin çalışmaları

sakarya Kanlıçay zemin çalışmaları

Karapürçek Kanlıçay bölgesinde başlatılan zemin sağlamlaştırma çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Doğal afetler, Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikli mesele olarak her daim masamızdadır" dedi

TOKİ'den ay sonuna kadar 1.740 konutluk 6 yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 6 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde tam 1.742 konut yer alacak.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Söğütlü Belediyesi imarlı arsa satıyor! Sakarya'da 6 ay taksitle arsa fırsatı!

Sakarya İli Söğütlü Belediye Başkanlığı, Sakarya Söğütlü'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sakarya'daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Sakarya Erenler Kamışlı Mahallesi'nde arazi satışı nedeniyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti...

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Sakarya Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şehirde hayata geçirilecek olan yeni projeler de masaya yatırıldı.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Sakarya Akçay Barajı yıl sonunda tamam!

SASKİ şube müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirmeler yapan Dr. Rüstem Keleş, Akçay Barajı’nı yılsonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı!

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu temel atma töreninde bazı açıklamalar yaptı.

sakarya Kanlıçay zemin çalışmaları Haberi

sakarya Kanlıçay zemin çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karapürçek Kanlıçay Mahallesi’nde heyelan riskine karşı iyileştirme çalışması başlattı. Beraberinde SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ile bölgede incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, olası afetlere karşı önlemlerin kararlılıkla alınmaya devam ettiğini vurguladı.


Hemşerilerimizin Yanındayız

Toçoğlu, şunları söyledi; “Karapürçek geçtiğimiz dönemlerde oldukça ciddi sel felaketleri ile karşılaştı. Maddi zararlar yaşandı. Büyükşehir Belediyesi olarak bölgede selin izlerini kısa süre içerisinde silmiştik. Selden zarar gören güzergah ve köprülerde gerekli iyileştirmeleri tamamlamıştık. Bunun dışında ekiplerimiz maddi kayıplar yaşayan hemşerilerimizin hanelerinde gerekli tespitleri tamamlamış ve gereken yardımlar vatandaşlarımıza ivedilikle ulaştırılmıştı.”


Önlemleri Alıyoruz

“Karapürçek Kanlıçay bölgesinde de çökme meydana gelmişti. Burada da gerekli işlemleri hükümetimiz ve yerel yönetimler işbirliği ile sonlandırdık. Şehrin tamamı için...