04 / 05 / 2024

Sakarya Karapürçek içmesuyu yatırımları

Sakarya Karapürçek içmesuyu yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Karapürçek için müjdesini verdiği yeni altyapı yatırımı için gerekli protokoller imzalandı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk proje!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek’te hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinden başlayacağını açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Çelik sektöründe yatırım iştahı arttı!

Hurda fiyatlarının son günlerde birçok sebebe bağlı olarak gerilemesi ve geçen yılın son çeyreğinde çelik talebine yönelik yüksek talep, sektördeki yatırım iştahını artırdı. Şirketler modernizasyon ve ek kapasite yatırımı için harekete geçti. 

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

İbrahim Ekşi, İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İdealist GYO'nun görevinden istifa eden Muhammed Ali Ekşi'nin yerine yapılacak olan ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten İbrahim Ekşi getirildi.

Bilal Ekşi, 3. havalimanına taşınma öncesi son çalışmaları denetledi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. THY, taşınma için artık gün sayıyor...

Bilal Ekşi: 3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz!

THY Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada "3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz. Hazırlandık, heyecanlıyız." dedi.

Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini söyledi.

Sakarya Karabürçek'e sosyal gelişim merkezi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek'e dosyal gelişim merkezi müjdesi verdi.

Sakarya Karapürçek içmesuyu yatırımları Haberi

Sakarya Karapürçek içmesuyu yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Karapürçek için müjdesini verdiği yeni altyapı yatırımı için gerekli protokoller imzalandı. 33 milyonluk projede ihale ve protokol sürecini tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Karapürçek ilçemize 33 milyon liralık yatırım yaparak 128 kilometre içmesuyu hattı, 80 kilometre kanalizasyon hattı ve 4 kilometre yağmursuyu hattı inşa edeceğiz. Çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak. Projemiz tamamlandığında Karapürçekli hemşerilerimiz içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyunda hiçbir sorun yaşamayacaklar. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.


Altyapı Geleceğine Garanti

Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya’mızın altyapı geleceğini garanti altına almak için planladığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Karapürçek ilçemize hizmet sunacak içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projemizin ihalesini gerçekleştirmiştik....