07 / 05 / 2024

Sakarya Karasu içmesuyu hattı

Sakarya Karasu içmesuyu hattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu ve Kocaali’de inşa edilecek 450 kilometrelik içmesuyu hattı ve 3 içmesuyu deposunun ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Sakarya Karasu için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Sakarya Karasu ve Kocaali için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ve Kocaaali ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

Sakarya Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Karasu SGM tamamlanmak üzere" dedi.

Sakarya Karasu'da konut yüzde 27, arsa yüzde 69 kazandırdı!

Endeksa'nın  güncel verilerine göre son yıllarda turistik ilgi gören ve altyapı çalışmaları nedeniyle de değerlenen Sakarya Karasu‘da 3 yılda konut fiyatları yüzde 27, konut imarlı arsa fiyatları ise yüzde 69 artış gösterdi. İlçede ortalama konut metrekare fiyatının 1.666 TL olduğu belirtiliyor.

Sakarya Karasu yeni yatırımlarla değerleniyor!

Karasu’da balık tutan vatandaşlara rastgele dileklerini ileten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: “Karasu’ya değer katan yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı!

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu temel atma töreninde bazı açıklamalar yaptı.

Sakarya Karasu içmesuyu hattı Haberi

Sakarya Karasu içmesuyu hattı

Karasu ve Kocaali’nin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak 450 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi. Başkan Toçoğlu, “Hâlihazırda devam etmekte olan projelerimizin maliyeti 500 milyon lirayı buldu. Her gün yeni açılışlar yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizi dünyanın en müreffeh ülkelerinden biri haline getireceğiz” derken; Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “AK Parti hükümetleri ve AK Parti belediyeciliğiyle artık kuzey ilçelerimizin yıldızı parlıyor."


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu ve Kocaali’de inşa edilecek 450 kilometrelik içmesuyu hattı ve 3 içmesuyu deposunun ilk kaynak töreni gerçekleştirildi. Karasu Sahilpark’ta düzenlenen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, ilçe belediye başkanları, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Bölgenin İçmesuyuna 50 Yıllık Garanti

Programın...