29 / 04 / 2024

sakarya korucuk toki konutları

sakarya korucuk toki konutları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile Yenikent Bölgesi'nde başlatılan konut projesindeki çalışmaların 2014 yılı Haziran ayında tamamlanması hedefleniyor. Başvurular yakında başlıyor..

Sakarya Adapazarı TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk kura sonucu ne zaman açıklanacak? Adapazarı Korucuk kura sonuçları 2020...

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020!

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru tarihleri 2020 ne zaman? TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk konut fiyatları 2020 ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 39 adet konut bulunuyor.

Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları için son tarih bugün!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan 171 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Sakarya Kocaali TOKİ Orta Gelir başvuruları başlıyor!

Sakarya Kocaali Orta Gelir Grubu TOKİ projesinde yer alan 40 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

Sakarya Kocaali TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'nın Sakarya’nın Kocaali İlçesi, Caferiye Mahallesi’nde hayata geçirdiği projenin kuraları çekildi.

Sakarya Sapanca TOKİ son başvuru günü!

Sakarya Sapanca TOKİ projesinde 325 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sakarya Korucuk'a yeni Samek merkezi geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, Korucuk’a kazandırılacak SAMEK merkezinin projesini anlattı. Mutlu, ''SAMEK’leri tüm ilçelerimize kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor'' dedi.

TOKİ Sakarya Korucuk 3. Etap'ta 4 ev satışta!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Sakarya Korucuk'ta inşa edilen 3. etap konutlarındaki 4 ev satışa çıktı. 2 Mayıs ile 30 Haziran arasında başvuru yapılabilecek konutlar için fiyatlar 62 bin 985 lira ile 69 bin 499 lira arasında belirlendi.

Sakarya Korucuk SAMEK için yer tahsisi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıda Sakarya yatırımları masaya yatırıldı.

sakarya korucuk toki konutları Haberi

sakarya korucuk toki konutları

SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Yenikent Bölgesi'nde başlatılan konut inşaatı, hızla devam ediyor. 22 blok ve 466 daireden oluşan toplu konut projesi, 2014 yılı Haziran ayında tamamlanacak. 


Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile Yenikent Bölgesi'nde başlatılan konut projesinde çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsa tahsisinin ardından 

Yenikent Bölgesi Korucuk'ta başlayan çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor. 22 blok ve 466 daireden oluşan projeden öncelikli olarak orta hasarlı bina sahipleri ve konutları deprem riski taşıyan vatandaşlar yararlanacak. Uzun vade ile ev sahibi olma fırsatı sunacak toplu konut projesinin 2014 yılı Haziran ayında tamamlanması hedefleniyor. 

Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Korucuk'ta inşa edilen toplu konut projesi ile ilgili olarak; kısa süre içerisinde konutların...