05 / 05 / 2024

Sakarya kürek projeleri

Sakarya kürek projeleri

Kürek ve Kano Federasyonları, Sakarya Nehri' nden inşaat işleri için kum alınmasıyla oluşan Mollaköy göletlerinde yapılacak uluslararası kano ve de kürek parkuruyla olimpiyatlarda şampiyonluklar hedefliyor...

3 ildeki 55 adet arsa 76 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Sakarya, Kırklareli ve Balıkesir illerinde yer alan 51 adet arsa satışa sunuldu. İşte detaylar... 

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Müteahhitlerden fiyat farkı güncellemesi talebi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Hükümetten ve sayın Cumhurbaşkanı'ndan orta ve büyük rakamlı projeleri durdurmalarını ve sözleşmeleri 'güncel' enflasyona göre fiyat farkı güncellemesi yapmalarını istirham ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Avrupa'da yatırımlık konut projeleri revaçta! 

2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs salgını ile birlikte Avrupa'daki sağlık sistemlerindeki sorunlar Türk yatırımcıların gayrimenkul tercihlerini değiştirdi. 

Esmer Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esmer Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Kürekçioğlu tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 8 Şubat'ta başlayacak!

Türk gayrimenkul sektörü, şubatta gerçekleştirilecek olan dev organizasyon ile Avrupa’daki gurbetçilerle biraraya geldi. Amaç ise başta İstanbul olmak üzere büyük illerdeki projeleri tanıtıp piyasayı hareketlendirmek.

Murat Kürekçi: İnşaat alanları yönetmeliğe aykırı!

İş kazalarının iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini söyleyen Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor'' dedi.

İhale aşamasındaki projeler için durdurma kararı!

Kamu yatırımlarına yönelik önlem alan Hükümet, ihale aşamasında ve henüz ihaleye çıkılmamış projeleri durdurma kararı aldı.

Sakarya kürek projeleri Haberi

Sakarya kürek projeleri

Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kum ocaklarının bulunduğu bölgedeki Mollaköy göletlerinin fizibilite çalışmalarıyla uluslararası müsabakalara evsahipliği yapabilecek merkeze dönüştürülebileceğini bildirdi. 


İşseven, projenin yapılacağı göletlerdeki su seviyesinin düşmesinin söz konusu olmayacağını belirterek, bölgenin kenarından geçen Sakarya Nehri'nin "birleşik kaplar usulüyle" göletleri alttan destekleyerek su seviyesini dengede tutacağını anlattı.


Göletle ilgili çalışmalar sonucunda ortaya 3 kilometrelik bir göl çıktığını belirten İşseven, "Şu an göletin içerisinde kum adacıkları var, buraların temizlendiği şekliyle bir proje geliştirdik. Bu projede yaklaşık 8 parkur olacak. Bu parkurlar 2 bin metre Uluslararası Kürek Federasyonları Birliği (FISA) standartlarında yapılacak. Bu alan içerisinde yarış pistinin bitiş ve başlangıcın uç kısımlarında ısınma ve soğuma alanları da olacak ve bununla birlikte son 250 metrede yarışlarının izlenmesi için tribünde yapılacak"...