18 / 05 / 2024

sakarya merkez yeni bulvar yapımı

sakarya merkez yeni bulvar yapımı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun sözünü verdiği bir proje daha hayat buluyor, şehir yeni bulvarına kavuşuyor. Başkan Toçoğlu, "Çalışmaları daha da hızlandırarak yeni arterimizi kısa süre içerisinde trafiğe açacağız” dedi...

TOKİ Siirt Merkez'de 252 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt Merkez'de de 252 yeni konut inşa edecek.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni kampanya! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın en çok satan projesi olan Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni bir kampanya başladı.

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 sonunda tamamlanacak!

Yapımına 2019 yılında başlanan İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 yılı sonunda tamamlanacak...

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni bina inşaatında son durum!

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni binasına rekor imar hakkı verilmişti. Şimdi AVM, otel gibi gayrimenkullerin satışından pay alarak inşaatı yapacak firmanın havlu attığı, TOKİ'nin projeden çekildiği ve Merkez'in şimdi binayı cebinden yaptıracağı ileri sürüldü...

Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesindesi eski stadyum alanına kurulacak millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde TOKİ öncülüğünde 908 yeni sosyal konut inşa edileceğini, açıkladı.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

sakarya merkez yeni bulvar yapımı Haberi

sakarya merkez yeni bulvar yapımı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun sözünü verdiği bir proje daha hayat buluyor, şehir yeni bulvarına kavuşuyor. Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun hemşerilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Şehrimizin merkezine 4 kilometrelik yeni bir bulvar kazandırıyoruz. İnşallah başlattığımız çalışmaları daha da hızlandırarak yeni arterimizi kısa süre içerisinde trafiğe açacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin merkezine yeni bir bulvar kazandırıyor. Küpçüler, Tepekum, Yağcılar ve Tuzla Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni arterin şehre hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun hemşerilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Şehrimizin merkezine 4 kilometrelik bir bulvar kazandırıyoruz. İnşallah başlattığımız çalışmaları daha da hızlandırarak yeni arterimizi kısa süre içerisinde trafiğe açacağız Kavşakları, yaya ve bisiklet yolları ve peyzajıyla bölgeye önemli bir cazibe katacak projemizin Sakarya’ya hayırlı...