03 / 05 / 2024

sakarya nehri sakarya park projesi

sakarya nehri sakarya park projesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de katıldığı programlarda yoğun ilgi ile karşılandı. Başkan Toçoğlu, ilk olarak ilçe kadın kolları ile Erenler Belediyesi Düğün Salonu’nda bir araya geldi...

Sakarya Nehri asıl yatağına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri’ni asıl yatağına kavuşturacak projede devam eden genişletme çalışmalarını inceledi.

Sakarya Nehri bu projeyle nefes alacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri yatağında devam eden genişletme çalışmalarını inceledi.

Sakarya Nehri için Tarihi Sakarya Köprüsü yatağı genişletilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince Kızılırmak ve Fırat'tan sonra Türkiye'nin üçüncü en uzun nehri olan Sakarya Nehri'nin, ADASU Hidroelektrik Santrali (HES) ve Tarihi Sakarya Köprüsü arasındaki 8 kilometrelik yatağında genişletme çalışması başlatıldı.

Ömer Faruk Sakarya'dan Seyhan Nehri köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Demeği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya. Adana Büyükşehir Belediyesi'ııin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilmesini ve Atatürk adının verilmesini önerdi.

Faruk Sakarya'dan köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilip, Atatürk adının verilmesini önerdi.

Sakarya Nehri'nin kaynağını görüntülediler!

Sakarya Nehri'nin kaynağını görüntülediler. Su altı Fotoğrafçısı ve de Dalış Eğitmeni Recep Şen, 824 kilometre uzunluğundaki nehrin akmaya başladığı Sakaryabaşı mevkisinde bulunan kaynağa tüple daldı.

Sakarya su kanalı projesinde son yüz metre!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri doğusunda yer alan tarım arazileri için hayata geçirilen Sulama Kanalı Projesi'nden yararlanacak mahallelerin muhtarları ile Sakarya Park'ta bir araya geldi...

Sakarya Park hizmete açıldı!

Proje ile ilgili bilgiler de veren Başkan Toçoğlu, “Sakarya Nehri üzerindeki iki köprü arasına hayat verecek Sakarya Nehri Rekreasyon Projesinin ilk etabı, şehrimizin sosyal hayatına yeni bir canlılık katacaktır...

Sakarya Sulama Kanalı Projesi, ay sonu faaliyete geçecek!

Sakarya Nehri’nin doğusunda kalan köylere tarımsal su desteğinin sağlanması için hayata geçirilen Sulama Kanalı Projesi’nde son 100 metreye gelindi. Kanal ay sonu su vermeye başlayacak.

Sakarya Nehri kurudu!

Sakarya Nehri'nin Polatlı'dan geçen bölümü, tarımsal sulama ile yataktan fazla su çekilmesi nedeni ile kurudu. Sakarya Yeniköseler Mahallesi Muhtarı Ali Alcin konu ile ilgili açıklama yaptı.

Sakarya Nehri turizme açıldı!

Sakarya'nın kaynağı dalış turizmine açıldı. Eskişehir Sualtı Görüntüleme ve Araştırma Merkezi'nin (ESGAM) Sakaryabaşı projesi ile Eskişehir Çifteler bölgesinde geçen yıl keşfedilen su altı cenneti, dalış tutkunlarından yoğun talep görüyor.

İSKİ Sakarya Nehri'nden su almaya başladı!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'da barajlardaki doluluk oranının düşmesiyle ilgili olarak 'B planı'nı açıklamamıştı. Bakan Eroğlu 'İSKİ Sakarya Nehri'nden su almaya başladı...

Sakarya Nehri’nin suyu İstanbul’a Melen hattı ile gönderilecek!

Sakarya Nehri kenarında bulunan su alma yapısı nehrin Karasu ilçesi Tuzla mevkiinde bulunuyor. Nehr’in Karadeniz’e döküldüğü yere yakın bölgede bulunan su alma noktasında nehirden alınan su, Melen hattına verilerek İstanbul'a gönderiliyor.

sakarya nehri sakarya park projesi Haberi

sakarya nehri sakarya park projesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de katıldığı programlarda yoğun ilgi ile karşılandı. Başkan Toçoğlu, ilk olarak ilçe kadın kolları ile Erenler Belediyesi Düğün Salonu’nda bir araya geldi.


AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan Çolakoğlu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, “Her zaman vatandaşımızla bir olduk, birlikte olduk. İnşallah önümüzdeki seçimlerde bizden desteğini esirgemeyen vatandaşlarımız, çalışmalarımızda büyük emek sahibi kadınlarımız ve gençlerimiz ile büyük bir başarıya imza atacağız” dedi.


İlçe kadın kolları buluşmasının ardından ziyaretlerine devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile Küpçüler Mahallesi esnafı...