11 / 05 / 2024

sakarya Ofis Sanat Merkezi

sakarya Ofis Sanat Merkezi

Büyükşehir Belediyesi’nin Sakarya’ya kazandırdığı ilk Sanat Merkezi, 17 Haziran’da açılıyor...

O ilde taksitle 19 adet iş yeri satılıyor! Ofis ve iş yeri alacaklar bu tarihe dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 19 adet ofis ve iş yerini peşin ya da taksit imkanıyla satıyor. Peki Sakarya'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Adapazarı'nda 14.6 milyon TL'ye satılık ofis ve iş yerleri!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adapazarı'nda yer alan ofis ve iş yerlerini 14 milyon 624 bin 270 TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Alicanlar Konağı tamamlandı!

Şehrin Kültür ve sanat hayatına katkı sağlayan isimler ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Alicanlar Konağı'ndaki restorasyon çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Betondan yapılan tasarım ürünlerinde sanat var!

Yurtdışında oldukça bilinen özel karışımlı betonlarla yapılan ev ve ofis dekorasyon ürünleri tasarımını Türkiye'de ilk kez başlatan İzmirli mimar Hakan Kutay, sanatsal olmayan ürünlerin içine sanatı işlemeye çalışıyor.

Space Gayrimenkul'den İstanbul'a 3. ofis!

Space Gayrimenkul, İstanbul'daki üçüncü ofisini Nişantaşı'nda açtı. Dekorasyonu Vivian Elvaşvili tarafından yapılan ofis, aynı zamanda bir pop up sanat galerisi..

Space Gayrimenkul Nişantaşı'nda ofis açtı!

Space Gayrimenkul’ün Nişantaşı’ndaki yeni ofisi, aynı zamanda bir sanat galerisi Sanatla her an iç içe yenilikçi bir ofis Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, İstanbul’daki üçüncü ofisini Nişantaşı’nda açtı.

Estate Station, 4. Franchise ofis açılışı yapacak!

Estate Station, 4.Franchise ofis açılışı yapacak. Estate Station, İstanbul dışındaki franchise ofis açılışların hız verdi. Estate Station, ilk etapta 4. Franchise ofisiyle Sakarya ve ilçelerinde yapılanmasını başlattı.

Diyarbakır'da Sanat Sokağı trafiğe açılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ofis semtinde trafik yoğunluğunu azaltmak ve trafik akışını yeniden düzenlemek amacıyla Sanat Sokağı’nı tek yönlü trafiğe açma kararı aldı. Zabıta, sokağı işgal eden esnafa tebligat yaparak süre verdi....

Sakarya Park bugün saat 19.00’da açılıyor!

Şehri nehir ile buluşturan sosyal tesis Sakarya Park, bugün saat 19.00’da açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sevilen sanatçı Orhan Hakalmaz’ın da sahne alacağı açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Kayaşehir Bio İstanbul ulaşım!

Bio City Development tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Bio İstanbul ulaşım bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Ispartakule Bio İstanbul 3 etaptan meydana geliyor. Projede konut, ofis, sanat merkezi yer alıyor...

Sakarya eski TZDK Yemekhanesi Sanat Galerisi’ne dönüştürüldü!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park’ta bulunan Eski TZDK Yemekhanesi, modern bir Sanat Galerisi’ne dönüştürüldü. Fatih Turan, modern sanat galerisinin bayramdan hemen sonra düzenlenecek bir sergiyle açılacağını duyurdu...

Sakarya Ofis Sanat Merkezi 17 Haziran'da açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin Sakarya’ya kazandırdığı ilk Sanat Merkezi, 17 Haziran’da açılıyor...

Kartal´da metro hattı üzerinde kiralık iskanlı ofis binası!

Kartal Ofis Binası, 2 bodrum kat, 2 mağaza katı, 4 ofis katı ve teras kattan meydana geliyor

sakarya Ofis Sanat Merkezi Haberi

sakarya Ofis Sanat Merkezi

Başkan Zeki Toçoğlu, “Atıl durumdaki eski TMO Binası’nı aslına uygun restore ederek modern bir Sanat Merkezi’ne dönüştürdük. Ofis Sanat Merkezi’ni 17 Haziran Pazartesi günü saat 19.00’da açıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin kültür sanat hayatına yatırım yapmayı sürdüreceğiz” dedi.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi kültür sanat alanında çalışmalarını sürdürüyor, Sakarya Ofis Sanat Merkezi’ne kavuşuyor. Başkan Zeki Toçoğlu, şehrin sanat hayatını canlandıracak hizmetlerin en önemlisi olan modern sanat merkezini tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Toçoğlu, “Biz, şehrimizin her zaman daha iyi hizmetleri hak ettiğini söylüyoruz. Her alanda şehrimize değer katan hizmetlere imza atmanın gayretinde olduk. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Sakarya, Anadolu’nun kültür başkenti olma yolunda hızla ilerliyor. Vatandaşlarımızın iyi dilekleri ve memnuniyetleri çalışmalarımızda bize şevk veriyor. Şehrimize kazandırdığımız ilk Sanat Merkezi, bu anlamda çok önemli ve değerli”...