05 / 05 / 2024

sakarya osb yatırımları

sakarya osb yatırımları

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

Sakarya 2. OSB yönetimi sanayicilere devretme kararı aldı!

Sakarya 2. OSB bölgesi Müteşebbis Heyeti genel kurul şartlarının oluşmasından dolayı yönetimi sanayicilere devretme kararı aldı. 2001 yılında başlayan yatırımlar 2003 yılında Çamsan Entegre Ağaç Sanayi A.Ş. üretime geçmesiyle devam etti...

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

OSB yatırımcılarının önünü açtık!

Bolu'da sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde yatırımların tamamlanmasının önünü açtıklarını söyledi.

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Yatırımcılar OSB'lerde yatırım için sıraya girdi!

298 OSB'nin bulunduğu ülkemizde yatırımcılar, OSB yatırımlarına yönelmiş durumda. 2023'te OSB sayısının 350'ye çıkarılması hedefleniyor. Bu durum, 1 milyon kişiye daha iş imkanı sağlayacak.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Sivas'ta OSB yatırımları hızlandı!

Sivas Valisi Davut Gül, Demirağ Demiryolu OSB'ye yatırım yapmak isteten iş adamlarıyla buluşarak, yatırımcının önünün açılması için her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti.

sakarya osb yatırımları Haberi

sakarya osb yatırımları

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Ferizli Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) 1 Milyar TL’lik yatırım yapacak Irak Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Irak arasında ön protokol imzalandı.

Sabah'tan Hüseyin Cumalı'nın haberine göre; bahçe mobilyaları, mutfak eşyaları ve oyuncak sektörüne yönelik üretim yapacak olan firma Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Irak, üretimlerinin yüzde 50'sinin ihracata dönük olacağını söyledi. Sakarya'nın son dönemlerde önemli bir yatırım üssü olduğuna inandıkları için bölgeye geldiklerini dile getiren İş insanı Irak, Vali Kaldırım'ın daveti ve ısrarıyla yatırıma karar kıldıklarını belirtti. İstanbul'da bulunan fabrikalarını Ferizli'ye taşıyacaklarını belirten Irak, "Ferizli OSB genişleme alanında toplam inşaat alanı 130 bin metrekare olmak üzere, 88 bin metrekare arsa üzerine 3 kat inşaat yapmayı planlıyoruz" açıklamasında bulundu. 

Bölgeye 1 milyar TL'lik yatırım yapacaklarını kaydeden...