28 / 04 / 2024

sakarya park nerede

sakarya park nerede

Proje ile ilgili bilgiler de veren Başkan Toçoğlu, “Sakarya Nehri üzerindeki iki köprü arasına hayat verecek Sakarya Nehri Rekreasyon Projesinin ilk etabı, şehrimizin sosyal hayatına yeni bir canlılık katacaktır...

Sakarya Park açıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “İçerisinde yürüyüş yolları, dinlenme, oyun ve spor alanları, otopark, restoran, sosyal tesis, seyir terasları ve Necip Fazıl Anıtı bulunan Sakarya Park’ın şehrimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Sakarya Park bugün saat 19.00’da açılıyor!

Şehri nehir ile buluşturan sosyal tesis Sakarya Park, bugün saat 19.00’da açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sevilen sanatçı Orhan Hakalmaz’ın da sahne alacağı açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Park'ın yarın açılışı yapılacak!

Şehri nehir ile buluşturan sosyal tesis Sakarya Park, 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Orhan Hakalmaz’ın da sahne alacağı açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Park’ın ilk etabı 12 Eylül'de açılıyor!

Şehrin rüya projesi Sakarya Park’ta ilk etabın açılışının 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Artık Sakarya, nehir ile buluştu. Sakarya Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Park'ın ilk etabı 12 Eylül'de açılacak!

Şehrin rüya projesi Sakarya Park’ta ilk etabın açılışının 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Artık Sakarya, nehir ile buluştu. Sakarya Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Recep Uncuoğlu, Sakarya Park projesini inceledi!

Şehrin rüya projesi Sakarya Park’ta incelemelerde bulunan İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Şehrimiz çok güzel bir eser daha kazandı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Sakarya Park kapılarını açtı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 21. Ramazan Etkinlikler kapsamında Sakarya Park’ta film gösterimi gerçekleştirildi. Sakarya Park, kapılarını Sakaryalılara açmış oldu.

Sakarya Park projesi Ramazan ayına kadar tamamlanacak!

Sakarya Park’ta incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm mesaimizi Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için harcıyoruz. Projelerimizi bu yönde hayata geçiriyoruz" dedi

Zeki Toçoğlu: Sakarya Park projesi şehir ile nehri buluşturacak!

Sakarya Park tamamlanıyor. Başkan Toçoğlu, “Sakarya Park, şehir ile nehri buluşturacak, hemşerilerimizin hoşça vakit geçirebileceği eşsiz bir mekân olacak. İnşallah kısa süre içerisinde kullanıma sunacağız” dedi.

Sakarya Park açılışa hazırlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehri nehir ile buluşturan projesi hızla yükseliyor. Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun, Başbakanımızın müjdesini verdiği Sakarya Park, kısa süre içerisinde hemşerilerimizin hizmetinde olacak” dedi...

Sakaryapark bölgenin cazibe merkezi olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de katıldığı programlarda yoğun ilgi ile karşılandı. Başkan Toçoğlu, ilk olarak ilçe kadın kolları ile Erenler Belediyesi Düğün Salonu’nda bir araya geldi...

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Seyrantepe Vadi Park nerede?

Vadi Park Seyrantepe'de 400 adet daire bulunuyor. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası taşıyor. Peki Seyrantepe Vadi Park nerede?

Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Topkapı'da dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Peki Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Sinpaş Queen Central Park nerede?

Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Queen Central Park satışa çıktı. Peki, Sinpaş Queen Central Park nerede?

Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Konutları 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 15 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

Brooklyn Park nerede?

E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor. Peki Brooklyn Park nerede?

Beyaz İnşaat Beyaz Park nerede?

Toplam 370 adet daireden meydana gelen proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Peki Beyaz İnşaat Beyaz Park nerede?

Topkapı Beyaz Park nerede?

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede iletişim kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi. Peki Topkapı Beyaz Park nerede?

Atmaca Grup - MFA İnşaat Bahçeşehir Park nerede?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelen Bahçeşehir Park 99 bin 858 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Atmaca Grup - MFA İnşaat Bahçeşehir Park nerede?

sakarya park nerede Haberi

sakarya park nerede

Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi’nin ilk etabının açılışı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın da katıldığı törenle gerçekleştirildi.


Şehre yeni bir vizyon kazandıracak projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Her geçen gün büyüyen, nüfusu artan şehrimiz için bir gelecek vizyonu ortaya koyarak, sosyal alanların arttırılması adına hayati adımlar attık. Altyapı çalışmalarının bir şehrin imarında ne kadar gerekli olduğundan hareketle, şehir merkezimizle birlikte neredeyse bütün ilçelerimizde yatırımlar gerçekleştirdik. Göreve başladığımız gün nasıl bir heyecan içerisindeysek bugün de aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.



Etaplar halinde devam edecek


Proje ile ilgili bilgiler de veren Başkan Toçoğlu, “Sakarya Nehri üzerindeki iki köprü arasına hayat verecek Sakarya Nehri Rekreasyon Projesinin ilk etabı, şehrimizin sosyal hayatına yeni bir canlılık katacaktır. Bizleri, şehrimize...