05 / 05 / 2024

sakarya park projeleri

sakarya park projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa çalışmaları devam eden Karacasu Park Projesi’nde incelemelerde bulundu. Projenin yüzde 70'i tamamlandı...

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya Arifiye Park yıl içinde açılacak!

Arifiye’ye yeni bir yüz kazandıracak olan yeni yaşam alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çalışmaların devam ettiği projemizi 2018 yılında açacağız” dedi.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Sakarya Arifiye Park ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye’de hayata geçirilecek yeni yaşam alanı projesi için ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Sakarya Hendek Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Hendek Atatürk Parkı içerisinde hayata geçirilecek yeni yaşam merkezi projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Sakarya Hendek Park'ın temeli yarın atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hendek'te inşa edeceği yeni parkın temeli yarın saat 12:00'de atılacak. Dev park 20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.

Sakarya Hendek Park'ın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Hendek’e müjdesi verilen yeni yaşam alanı projesinin temeli kısa süre içerisinde atılıyor.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

sakarya park projeleri Haberi

sakarya park projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa çalışmaları devam eden Karacasu Park Projesi’nde incelemelerde bulundu. Beraberinde Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora ile şantiye bölgesini gezen Toçoğlu, proje ekibinden yeni yaşam alanında gelinen son nokta ile ilgili bilgiler aldı.


Akyazı Burada Buluşacak

Akyazı’da 14 dönümlük alanda örnek bir sosyal projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Akyazı bizim her daim yanımızda olan bir ilçemiz. Akyazılı kardeşlerimiz bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Biz de gerek Büyükşehir gerekse de Akyazı Belediyemizle ilçemize değer katacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Karacasu Park Projesi de birçok alana yayılan hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutacak yatırım olma özelliği taşıyor. İnşallah bu alandaki...