16 / 05 / 2024

sakarya projeleri son durum

sakarya projeleri son durum

Geyve’de görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ilçenin en büyük altyapı yatırımına AK Parti iktidarında kavuştuğunu belirterek, “40 milyonluk altyapı yatırımlarımızda sona geldik" dedi

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Sakarya'da kentsel dönüşüm hazırlıkları son aşamada!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada  “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanmasında son aşamaya geldik ve en kısa sürede bakanlığa sunacağız. Sonrasında bakanlığın onaylaması halinde kentsel dönüşüme başlıyoruz” dedi.

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya’da ortalama ev fiyatı 210 bin 720 TL!

Sakarya’da ev fiyatları son bir yılda yüzde 6,77 oranında düşüş kaydetmesine rağmen, ilçe bazında bakıldığında Sapanca’da yüzde 18,2, Akyazı’da yüzde 8,1, Ferizli’de yüzde 7,2 değerlendi...

Müteahhit ve ev sahiplerine çözüm Birikimevim’den!

Türkiye'nin büyük kentlerinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri son yıllarda Anadolu’nun birçok kentine de yayıldı. Kentsel dönüşüm sürecinde olan yapılar için finansal çözümler sunan Birikimevim, bu konudaki bakış açısını sempozyuma taşıdı...

Yatırımcıların yeni rotası Sakarya! 

Sakarya son yıllarda sahilleriyle, doğal güzellikleriyle, tarımı ve sanayi yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Orta sınıf yazlığını buradan alıyor. Karasu Limanı ili yepyeni bir sektör ile tanıştırdı. Lojistik konusunda Anadolu’nun en merkezi noktalarından biri oldu...

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

Sakarya Karasu'da konut yüzde 27, arsa yüzde 69 kazandırdı!

Endeksa'nın  güncel verilerine göre son yıllarda turistik ilgi gören ve altyapı çalışmaları nedeniyle de değerlenen Sakarya Karasu‘da 3 yılda konut fiyatları yüzde 27, konut imarlı arsa fiyatları ise yüzde 69 artış gösterdi. İlçede ortalama konut metrekare fiyatının 1.666 TL olduğu belirtiliyor.

sakarya projeleri son durum Haberi

sakarya projeleri son durum


Geyve’de görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ilçenin en büyük altyapı yatırımına AK Parti iktidarında kavuştuğunu belirterek, “40 milyonluk altyapı yatırımlarımızda sona geldik. İnşallah Mayıs ayı sonunda Geyve ve Alifuatpaşa’da gerekli düzenleme çalışmalarını da gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve’de görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Tunatan Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yarımcısı Ayhan Kardan, Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Büyükşehir bürokratları ile çok sayıda muhtar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, ilçede gerçekleştirilen altyapı yatırımlarının önemine değindi.


Büyük Yatırım Güçlü Destek

Kaya, “Yerel seçimlerde milletimizin desteği ile Geyve’mizde önemli bir başarı elde ettik. Ardından milletimize...