06 / 05 / 2024

sakarya Sapanca Spor Tesisleri

sakarya Sapanca Spor Tesisleri

Sapanca Spor Tesisleri’nde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalar yapan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, tribünlerin inşasında sona gelindiğini, kısa süre içerisinde üzerinin kapatılacağını belirtti.

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

Sapanca’da teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilecek teleferik projesi vatandaşların tepkisini çekti...

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Sapanca'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya Sapanca'da yer alan arsayı 5 milyon 544 bin 420 TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Sapanca'da 6.5 milyon TL'ye satılık 5 bahçe!

Sapanca İcra Dairesi, Sakarya İli, Sapanca İlçesindeki 5 adet bahçeyi 6 milyon 481 bin 614,5 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sakarya dönüşümle değer kazanıyor!

Sakarya Sapanca'daki Kentsel Dönüşüm Konutları nitelikli çevre düzenlemesiyle şehre değer katarken, yatay mimarisi ve mahalle eksenli düzenlemesiyle dikkat çekiyor.

Sapanca İcra Dairesi'nden satılık gayrimenkul! 8 milyon TL'ye!

Sakarya Sapanca'da yer alan Sapanca İcra Dairesi tarafından 8 milyon 18 bin 699,43 TL değerindeki gayrimenkul satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Sapanca Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı bitti!

Sapanca Spor Tesisleri'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Sapanca Hacımercan’da inşa edilen tesisin kaba inşaatı tamamlandı.

Sapanca Spor Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Hacımercan'da inşa edilen spor tesislerinde çalışmalar tamamlanıyor...

TOKİ Sapanca son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Sapanca projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

sakarya Sapanca Spor Tesisleri Haberi

sakarya Sapanca Spor Tesisleri


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca’nın spor geleceğine kazandırılacak olan spor tesislerinde çalışmalar sürüyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, sentetik sahası, hakem ve soyunma odaları, 2 bin kişilik tribün binası yer alan modern bir spor tesisini Sapanca’da hayata geçireceklerini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, tribünlerin inşasında sona gelindiğini ve kısa süre içerisinde üzerinin kapatılacağını dile getirdi.

Sporun geleceğine önemli katkı


Mutlu spor şehri olan Sakarya’da önemli bir yatırıma daha imza attıklarını söyleyerek, sözlerine şu şekilde devam etti: “Spor yapılabilecek alanların çoğaltılmasını oldukça önemli görüyoruz. İnşa ettiğimiz spor tesisleriyle Sakarya’da spor yapılabilecek alanların sayısını arttırdık, arttırıyoruz. Sportif başarı için tesisleşmenin ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Akyazı, Taraklı ve Adapazarı’nda inşa ettiğimiz sentetik sahalara şimdi de bir yenisini Sapanca’da ekliyoruz....