11 / 05 / 2024

Sakarya SGM mimari

Sakarya SGM mimari

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Mimaride Sakarya’ya özgü tarz Türkiye’ye örnektir!

Şehir ve Güvenlik Sempozyumundan sonra değerlendirmeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Sakarya, yatay mimarisiyle ülkemizin örnek şehirlerindendir. İnşallah Sakarya mimari anlayışı, şehir kimliği ile geleceğin şehirleri arasında yerini alacaktır” dedi.

Sakarya Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Karasu SGM tamamlanmak üzere" dedi.

Sakarya mimari anlayışıyla örnek olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada “Dikey mimari değil, yatay mimari anlayışının hakim olduğu Sakarya’mızın örnek bir şehir olmasında çok büyük katkılarınız olacağından şüphem yok. Bu katkılarınız esnasında her daim yanınızda olacağım” dedi.

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde yatay mimari vurgusu!

Seçimlerin ardından yeni dönemin ilk Meclisi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin başkanlığında yapıldı. Toplantıda yatay mimari vurgusu yapıldı.

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, inşa çalışmaları süren Karasu SGM hakkında açıklamalar yaptı. 

Sakarya yatay mimariyle büyüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın yatay mimarisiyle büyüyen bir şehir olduğunu belirterek, ‘Yatay mimari konusunda ısrarımız devam edecek’ diye konuştu.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Kemal Sayar'dan Sakarya SGM binasına övgü!

Sakarya'ya kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezi binası ile ilgili konuşan Prof. Dr. Kemal Sayar “ Bu muazzam yapının şehre kazandırılmasını sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

Sakarya yatay mimarisi ile öne çıkıyor!

SABAH İl Buluşmaları’nın 7’ncisi Sakarya’da gerçekleştirildi. Toplantıda Sakarya’nın kültürel ve ekonomik konumu gibi önemli konular masaya yatırıldı. Şehir yatay mimari çalışmaları ve çevre yatırımları ile ön plana çıktı.

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Yeni Sakarya’nın sırrı yatay mimari!

Sakarya'da oluşturulan "yeni yerleşim bölgesi" Camili, Korucuk ve Karaman mahallelerindeki konutlar, deprem yönetmeliğine uygun inşa edildi.

Sakarya Oto Galericiler Sitesi görücüye çıkıyor!

Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından bugün 2. El Oto Galericileri Sitesi çalışmaları kapsamında "Mimari Projelerin Tanıtımı’ toplantısı gerçekleştirilecek.

Sakarya SGM mimari Haberi

Sakarya SGM mimari


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan’ı Sosyal Gelişim Merkezi’nde misafir etti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu’nun da yer aldığı ziyarette Davut Yüce, eğitim çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı.

Örnek proje SGM


Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezlerimiz ülkemizin dört bir yanından büyük ilgi görüyor. Daha önce SGM binalarımız ziyarette bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kurmayları, bizlere Kocaeli’ne de bir SGM binası kazandırmak istediklerini belirtmişti. Şuan hizmete alındığını öğrendik. Bu gibi sosyal hizmetlerde birçok ilimize örnek olduğumuz için sevinçliyiz. “Sosyal Gelişim Merkezlerimiz, bünyesinde verilen kurslar, eğitimler, konferanslar ve hizmetlerle her yıl binlerce insanımıza hizmet...