03 / 05 / 2024

sakarya şubesi Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş

sakarya şubesi Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş

2002’den beri sektörde Gayrimenkul Değerleme - Makine ve gemi değerlemesi konusunda hizmet veren Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A. Ş, yeni şubesini Sakarya'da açtı.

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Vizyon Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Vizyon Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı... 

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Konut satışlarındaki rekor Türkiye ekonomisinin göstergesi!

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Konferans Salonunda düzenlenen "DEİK ve Dış Ticaretin Önemi" konulu konferansa katılan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Türkiye ekonomisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

Sakaryalı inşaat mühendislerinden eğitime destek!

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi ile eğitimde işbirliği olanaklarını görüştü.

Sakarya 54. Cadde, 28 ayda tamamlanacak!

Sakarya’nın önde gelen ilçelerinden Serdivan’da belediyenin vizyon projesi olarak görülen 54. Cadde’nin ihalesini alan Turkmall ve YU Group ortak girişimi, proje kapsamında ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına renk getirecek.

Sakarya Serdivan 54.Cadde Çarşı ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Beledian Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan 54.Cadde'nin ihalesi yapıldı.Kapalı zarf usulüyle gerçekleşen ihalede, Yu Group Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti. ile Turkmall Yatırım Ve Havacılık A.Ş. "Serdivan Proje Ortaklığı" adı altında komisyona ortak teklif sundu.

sakarya şubesi Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş Haberi

sakarya şubesi Vizyon Gayrimenkul Değerleme A. Ş


Son dönemde büyük önem kazanan Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Riskli Binaların yenilenmesi alanında da SPK Lisansına sahip kadrolu Mimar, İnşaat Müh., Şehir Plancısı, Harita Müh. ve ekonomist uzmanları ile Bakanlık kriterlerine uygun arsa payı değerlemesi ve şerefiye değerlemesi konusunda, müteahhitlere, apartman yöneticiliği/kat maliklerine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri ve Mahkemelere sunulmak üzere raporlar hazırlıyor.  


Her yıl dengeli ve köklü büyümeyi hedefleyen Vizyon Değerleme firması;  2009-2010 yılında Ankara-İzmir ve 2011 yılında İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüklerinden sonra  2014 yılı Kasım ayında açtığı, Bursa, Antalya, Trabzon, Malatya, Adana Şube Müdürlüklerinde ilave olarak Mart/2015 de Sakarya Şube Müdürlüğünü hizmete açarak faaliyetlerine devam ediyor.  Böylece şube sayısını 9’a çıkardı. Türkiye genelinde sektörün önde gelen büyük bankalarına hizmet veren firma hakkında www.vizyongd.com...