04 / 05 / 2024

sakarya tesis yatırımları

sakarya tesis yatırımları

Sakarya'nın en önemli yatırımlarından olan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin açılışının bugün gerçekleştirileceğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, saat 17.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Sakarya'da arıtma tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Buyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoglu, AK Parti Karasu İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Bölgede 22 milyonluk içme suyu şebekesi yatırımı ile Karasu'ya toplamda yapılacak olan yatırımlar 70 milyona ulaştı.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Kamu gayrimenkullerindeki turizm yatırımlarına düzenleme!

Kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması ile kesin tahsis yapılan veya irtifak hakkı tesis edilen taşınmazların satılmasına ilişkin esaslar belirlendi. Yönetmelik ile turizm sektörü temsilcilerinin yaşadıkları zorluklar da sona erdi..

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Tuzla İçmeler tesis yatırımlarıyla büyülüyor!

Tuzla İçmeler'de gerçekleşen yatırımlar ilçeye yeni kimlik kazandırdı. Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle büyüyor.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Sakarya'nın yatırımları masaya yatırıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Toçoğlu, görüşmede bölgede devam eden altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

sakarya tesis yatırımları Haberi

sakarya tesis yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa çalışmalarının tamamlandığı Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri, bugün gerçekleştirilecek resmi açılış töreni ile hizmete alınıyor. 20 dönümlük alan üzerinde hayata geçirilen proje, Sakarya’da sporun geleceğine dönük en önemli yatırım olma özelliği taşıyor. Sakaryalıların teveccühü ile Türk futboluna sayısız isim kazandıran unutulmaz futbol adamı Ekrem Karaberberoğlu’nun adının yaşatılacağı tesis ile futbolumuza mâl olacak yeni isimlerin yetiştirilmesi hedefleniyor.


Altyapı Disipline Edilecek

Tüm ayrıntıların düşünüldüğü yeni spor kompleksinde yaklaşık 850 kişilik tribün binası yer alıyor. Soyunma ve hakem odaları ile dinlenme alanlarının da bulunduğu binanın yanı sıra, tesiste konaklama için de yeni bir bina bulunuyor. Sporcu odaları, seminer odaları, masaj salonu ve yemekhanenin yer aldığı bu alanın dışında tesiste iki adet de suni çim sporcuların hizmetine sunuluyor. Sakaryaspor altyapı sorumluluğunu...