22 / 05 / 2024

sakarya toki başvuru bedeli

sakarya toki başvuru bedeli

Sakarya Kocaali TOKİ Projesi kapsamında yer alan 448 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru günü...

TOKİ Sakarya Adapazarı başvuru!

TOKİ Sakarya Adapazarı başvuru dönemi bugün başlıyor. Toplamda 1 adet dairenin satışa sunulduğu projede 143,96 metrekare daire yer alıyor.

Sapanca TOKİ başvuru tarihi 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Sakarya Sapanca Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 369 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Ankara Yapracık Toki başvuru!

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ankara Yapracık Toki başvuru tarihleri...

Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri!

Bursa Hamitler 1. Etap Toki projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri...

Siirt Evren Mahallesi Toki başvuru tarihleri!

Siirt Merkez Evren Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, Siirt Evren Mahallesi Toki başvuru tarihleri...

Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri!

87 konutluk Kayseri İncesu 3. etap Toki projesindeki daireler kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa çıkıyor. İşte, Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri...

Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Erzincan Çukurkuyu Toki projesinde 5 konut satışa çıkıyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri..

Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri!

154 konutluk Denizli Karahayıt projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri...

Sakarya Kocaali TOKİ başvuru bedelleri!

Sakrya Kocaali Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Sakarya Kocaali TOKİ projesinde başvurular sona eriyor. İşte, Sakarya Kocaali TOKİ başvuru bedelleri..

TOKİ Sakarya Kocaali başvuru tarihleri!

Başvuru bedelinin 2+1'ler için 4 bin TL olduğu projede ödeme planı kapsamında 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru günü 10 Haziran'da.

Sakarya Kocaali TOKİ başvuru bedeli!

Sakarya Kocaali TOKİ başvuru bedeli 2+1'ler için 4 bin TL olarak belirlendi. Ödemelere göre 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 135 bin 962 TL'den başlıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali başvuru işlemleri!

TOKİ Sakarya Kocaali başvuru işlemleri 2 Mayıs 2016 tarihinde bitiyor. Başvurun bedelinin 2+1'ler için 4 bin TL olduğu projede 120 aydan 180 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali başvuru dönemi başladı!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede 448 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Sakarya Kocaali başvuru dönemi başladı.

sakarya toki başvuru bedeli Haberi

sakarya toki başvuru bedeli

448 konutluk TOKİ Sakarya Kocaali projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede 2+1'ler için 4 bin TL, 3+1'ler için ise 6 bin TL başvuru bedeli ödenmesi gerekiyor. 


TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru günü!

4 Nisan'da başvuruların başladığı TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru günü 10 Haziran. Projede başvurular  T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sakarya Kocaali Şubesi tarafından kabul ediliyor. 


TOKİ Sakarya Kocaali  projesinde yüzde 10 peşinde, yüzde 15 peşinde veya yüzde 20 peşin ödemede kalan bedelleri 120 ay taksit, 156 ay vade, 180 aya kadar vadelendiriliyor.


Satış duyurusu için