29 / 04 / 2024

sakarya yeni yurt

sakarya yeni yurt

Sakarya Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor, bu kapsamda Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nde hayata geçirilen kız yurdu ve yemekhane hizmete girdi.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Yurt dışında yaşayan vatandaşlar tapu işlemlerini artık daha kolay yapacak! İşte yeni sistem!

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları uzaktan kimlik doğrulama sistemi ile fiziki evrakla uğraşmadan tapu işlemleri gibi resmi işlemleri kolaylıkla yapabilecek. İşte yeni sistem...

THY'den yeni yurt içi kampanyası! İşte son tarih

Türk Hava Yolları'ndan yeni bir yurt için kampanyası başlattı. İşte 6 Şubat-9 Nisan tarihleri arasındaki kampyanın detayları...

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

İnternetten alışveriş yapanlara vergi şoku! Yurt dışı alışverişlerinde yeni dönem 1 Mayıs'ta başlıyor!  

1 Mayıs 2022 tarihinden itibaren yurt dışından alışverişlere yeni düzenleme geliyor. Peki yeni düzenleme ile neler değişecek? 1 Mayıs tarihinden itibaren yurt dışı alışverişlerinde hangi düzenlemelerle karşılaşacağız? İşte ayrıntılar...

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Türkiye depreme hazır değil!

Sakarya Yeni Haber’in köşe yazarı Sezai Matur, bugünkü yazısında Manisa ve Ankara’da yaşanan depremlerin ardından Türkiye’deki depremlerden bahsetti.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

192 yeni yurt binası açılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 192 bin yeni yurt açılacağını duyurdu.

sakarya yeni yurt Haberi

sakarya yeni yurt


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan kız yurdu ve yemekhanesinde öğrencilerle bir araya geldi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Topaloğlu, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler Mustafa Ali Aykol ve Uğur Uzun, TÜBİTAK Projesi olarak hazırladıkları ve kabul edilen çalışmalarını Başkan Toçoğlu’na sundular.


Başkan Toçoğlu’na hizmet teşekkürü

Kız pansiyonu binasının 8 yıl boyunca temel olarak kaldığını söyleyen Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Topaloğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu’nun katkıları ve destekleriyle yurdumuz tamamlandı. Modern bir yemekhanemiz öğrencilerimize hizmet sunuyor. Kendilerine hepinizin huzurunda sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.


Her eğitim alanında bir çalışma

İzmir’de 10...