07 / 07 / 2024

sakarya Yenimahalle riskli alan

sakarya Yenimahalle riskli alan

Sakarya Erenler ilçesi Yenimahalle ve Küpçüler Mahalleleri'ndeki 104 alan riskli ilan edildi. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Sakarya’nın en önemli önceliği kentsel dönüşümdür!

Adapazarı Belediyesi tarafından yıkımı yapılan riskli binanın bulunduğu bölgeyi inceleyen Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın en önemli önceliğinin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

Bağcılar Yenimahalle için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Yenimahalle Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Sakarya'da 2 mahallede riskli alan kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile Sakarya'da 2 mahallede yer alan bazı alanlar riskli olarak ilan edildi..

Sakarya'da 104 alan riskli ilan edildi!

Sakarya Erenler ilçesi Yenimahalle ve Küpçüler Mahalleleri'ndeki 104 alan riskli ilan edildi. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Gaziosmanpaşa'daki riskli alanlar için acele kamulaştırma!

Gaziosmanpaşa'nın Bağlarbaşı, Karlıtepe, Küçükköy, Merkez, Sarıgöl, Silahtarağa, Yenimahalle, Yenidoğan ve Yıldıztabya'daki riskli alanlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sakarya konutta en riskli bölgeler listesinde!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, içinde Sakarya'nın da bulunduğu 15 ildeki riskli alanlarda 25 bin konut ve yeni iş yeri üretileceğini açıkladı.Türkiye'deki riskli konutların dönüşümü için başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

Sakarya'da taşkın riskli alanlara kentsel dönüşüm geliyor!

Sakarya Havzası için hazırlanan Taşkın Yönetim Planı Hazırlanması Projesi Toplantısı’na katılan SAÜ’den Doç. Dr. Emrah Doğan, “Olası taşkın durumunda en çok risk Sakarya’da. İki yılda bitecek bu projeyle taşkın yönetim planları oluşturulacak” dedi

Sakarya'da 2015 yılında 237 riskli bina yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 2015 yılında 102 riskli yapı başvurusunda bulunulduğu belirtilerek, toplamda 295 yapının riskli ilan edildiği kaydedildi. Bu binalardan 237'sinin yıkılarak yerlerine daha güvenli ve modern binaların inşa edildiği açıkland

Sakarya Sebze ve Meyve Hali 30 milyon TL'ye satılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erenler Yenimahalle'de bulunan Sebze ve Meyve Hali'ni satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi.

Yenimahalle Yakacık imar planı değişikliği askıda!

Ankara Yenimahalle ilçesine bağlı Yakacık Mahallesi'nde riskli yapıların bulunduğu alanın 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi 5 Haziran'da askıya çıktı...

Sakarya Erenler imar planı askıya çıktı!

Sakarya Erenler İlçesi, Küpçüler ve Yenimahalle sınırları içerisinde yer alan 18 hektar büyüklüğündeki alana ilişkin olarak hazırlatılan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Erenler Küpçüler ve Yenimahalle imar planı askıda!

Sakarya Erenler İlçesi, Küpçüler ve Yenimahalle sınırları içerisinde yer alan 48.02 hektarlık Riskli Alan için hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıkarıldı.

Sakarya Hendek Kemaliye Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için acele kamulaştırma!

Sakarya Hendek ilçesine bağlı Kemaliye Mahallesi'nde riskli alan sınırlarında kalan parsellerde kentsel dönüşüm yapmak amacıyla Hendek Belediyesi tarafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

sakarya Yenimahalle riskli alan Haberi

sakarya Yenimahalle riskli alan

Sakarya Erenler'de Yenimahalle ve Küpçüler Mahalleleri'ndeki 104 alan riskli olarak ilan edildi.


Sakarya İli, Erenler İlçesi, Yenimahalle ve Küpçüler Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar için