16 / 05 / 2024

sakarya zemin çalışmaları

sakarya zemin çalışmaları

Karapürçek Kanlıçay bölgesinde başlatılan zemin sağlamlaştırma çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Doğal afetler, Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikli mesele olarak her daim masamızdadır" dedi

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Elazığ'da inşa edilecek yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor!

Merkezi Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Elazığ'da yıkımı tamamlanan ağır hasarlı binaların yerine yapılacak yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor.

Elazığ'da inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmaları başladı!

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bölgede inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali'nde kazı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Sakarya Demokrasi Meydanı’ndaki kazı çalışmaları tamamlanıyor!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kazı çalışmalarımızın yüzde 90’ını tamamladık. Yeni projeyle meydandaki kot farkını ortadan kaldıracağız.” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda çalışmalar havadan görüntülendi!

Çalışmalar tüm hızıyla sürdüğü Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kocaeli kesimi havadan görüntülendi. Otoyolu bittiğinde İstanbul-Kocaeli ve Sakarya trafiğini oldukça rahatlatması bekleniyor..

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde zemin etüdü çalışmaları başladı!

İstanbul'da günde 6,5 milyon kişinin kullanması planlanan hem karayolu hem demiryolu geçişleri bulunacak Büyük İstanbul Tüneli için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

sakarya zemin çalışmaları Haberi

sakarya zemin çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karapürçek Kanlıçay Mahallesi’nde heyelan riskine karşı iyileştirme çalışması başlattı. Beraberinde SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ile bölgede incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, olası afetlere karşı önlemlerin kararlılıkla alınmaya devam ettiğini vurguladı.


Hemşerilerimizin Yanındayız

Toçoğlu, şunları söyledi; “Karapürçek geçtiğimiz dönemlerde oldukça ciddi sel felaketleri ile karşılaştı. Maddi zararlar yaşandı. Büyükşehir Belediyesi olarak bölgede selin izlerini kısa süre içerisinde silmiştik. Selden zarar gören güzergah ve köprülerde gerekli iyileştirmeleri tamamlamıştık. Bunun dışında ekiplerimiz maddi kayıplar yaşayan hemşerilerimizin hanelerinde gerekli tespitleri tamamlamış ve gereken yardımlar vatandaşlarımıza ivedilikle ulaştırılmıştı.”


Önlemleri Alıyoruz

“Karapürçek Kanlıçay bölgesinde de çökme meydana gelmişti. Burada da gerekli işlemleri hükümetimiz ve yerel yönetimler işbirliği ile sonlandırdık. Şehrin tamamı için...