20 / 05 / 2024

sakaryada engelsiz cafe mi yapılacak

sakaryada engelsiz cafe mi yapılacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Projenin bizim için en önemli, en değerli yanı engelli vatandaşlarımıza sunacağımız istihdam olanağı olacak. İnşallah kafeteryamızda engelli vatandaşlarımız çalışacak” dedi.

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Miray Akkoyun tarafından kuruldu. 

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amer Salahıeh tarafından kuruldu. 

Neşve Cafe, Ata Corner'daki dükkanı 20 bin TL'ye kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 242,10 metresini Neşve Cafe'ye kiraya verdi...

Kayseri'de engelsiz çocuk evi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz çocuk evi hizmete açıldı.  4-12 yaşlarındaki 53 çocuğa hizmet verecek "Engelsiz çocuk evi"nin açılışı gerçekleştirildi.

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ersoy tarafından kuruldu. 

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin yüzde 60'ını tamamladı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’dan destek sözü aldıklarını belirtti.

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi Ekim'de açılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 Ekim ayında hizmete açılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki işitme, konuşma ve zihinsel engellilere yönelik özel eğitim bölümleri farkındalık oluşturacak. 

Kocaeli Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi'ni hizmete açtı.

Friends Cafe ve Restaurant Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Friends Cafe ve Restaurant Ticaret Limited Şirketi Mohammed A.M. Albalawı ve Wıssam Mahmoud Yousef Ahmad ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gökhan Gönül Florya’da cafe restoran satın aldı!

Gökhan Gönül Florya’da bulunan bir cafe restoranı satın aldı. Gönül'ün 8 milyon lira masraf yaparak işletmenin içini yenilediği ortaya çıktı.

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

sakaryada engelsiz cafe mi yapılacak Haberi

sakaryada engelsiz cafe mi yapılacak


Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü eski binasını Engelsiz Kafeye dönüştüreceklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Projenin bizim için en önemli, en değerli yanı engelli vatandaşlarımıza sunacağımız istihdam olanağı olacak. İnşallah kafeteryamızda engelli vatandaşlarımız çalışacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor. Cumhuriyet Mahallesi Hüseyin Rahmi Sokak’ta bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü eski binası Engelsiz Kafe’ye dönüştürülüyor. Gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Toçoğlu, “Şehir merkezinde bulunan eski Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile ilgili vatandaşlarımızdan gelen talebi değerlendirdik. Mühendislerimiz bölgede gerekli çalışmalarını yaptı. Hazırladığımız projenin ihalesi yapıldı” diye konuştu.


Şehir merkezine modern bir mekan

Proje kapsamında bölgede gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirten Toçoğlu, “Alan, hayata geçireceğimiz çalışmalarla vatandaşlarımızın kullanımına açılacak. Mevcut binada tadilat yapılacak. Çevre düzenlemeleri gerçekleştirilecek. İnşa edeceğimiz...