08 / 05 / 2024

Sakaya Geyve meslek yüksekokulu yenileme

Sakaya Geyve meslek yüksekokulu yenileme

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Geyve altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Geyve altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Toçoğlu, ilçe için içmesuyu yatırımı müjdesi verdi. Başkan Toçoğlu, “Kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarının ardından ilçemize 17 kilometrelik içmesuyu hattı kazandıracağız" dedi

Geyve Devlet Hastanesi inşaatı için ihaleye çıkılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan 40 yataklı Geyve Devlet Hastanesi inşaatı ihaleye çıkıyor. Uzun zamandır kamuoyunu ilgilendiren hatta iptal edildi gibi söylentileri de çıkan Geyve Devlet Hastanesi projesinde ihale aşamasına gelindi.

Mustafakemalpaşa'da Endüstri Meslek Lisesi ek bina inşaatı yapım işi ihale edilecek!

Bursa Mustafakemalpaşa'da Endüstri Meslek Lisesi ek bina inşaatı yapım işi 16 Nisan 2015 günü saat 10:00'da ihale ediliyor. İhale itibariyle 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak inşaata başlanacak.

Emlakçılık nasıl saygın bir meslek haline getirilebilir?

Emlak sektöründe meclise sevk edilen kanun tasarısının sanki emlakçıların bütün dertlerine çare olacağı gibi bir hava estiriliyor. Peki Emlakçılık nasıl saygın bir meslek haline getirilebilir?

İMO'dan meslek mensuplarına zemin etüd semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi, meslek mensuplarına ZEMİN ETÜDÜ ile ilgili bir Eğitim Semineri hazırladı. Seminer 21 - 22 - 28 - 29 Mart tarihlerinde Hatay Şube binasında düzenlenecek...

Sarıyer'de planlanan kız meslek lisesi Bağcılar'a inşa edilecek!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2014 yatırım programında yer alan Sarıyer ilçesine Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin Bağcılar’da yapılacağı belirtildi.

Wilo'dan Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim semineri!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi.

Ahi Evran Üniversitesi Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu'na yeni bina geliyor!

Ahi Evran Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu binasının yapım işini 26 Mart 2015 tarihinde saat 14.30'da ihaleye çıkarıyor.

Veliler, Samsun Tarım Anadolu Meslek Lisesi'ni geri istiyor!

Veliler, Samsun'daki 48 yıllık Tarım Anadolu Meslek Lisesi'ni 10 bin kişilik cami yapılması için okullarından çıkarılarak başka yere taşınan çocuklarının, yeniden kendi okullarına döndürülmesini istedi.

Tatvan Meslek Yüksekokulu 600 günde tamamlanacak!

Bitlis Eren Üniversitesi Tatvan Meslek Yüksekokulu inşaatı Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 12 Mart 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor. Yüksekokul 600 günde tamamlanacak.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi ne olacak?

Atakum Tarım Meslek Lisesinin dini tesis alanına çevrilmesinin ardından, İdare Mahkemesi dini tesis alanının okul alanına çevrilmesi kararını aldı. Samsun Bölge İdare Mahkemesi imar planı değişikliği işleminin yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

TOKİ Erzurum Horasan 24 derslikli kız meslek lisesi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum Horasan 15 Ada 14 parsel 24 derslikli kız meslek lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Geyve İçmesuyu ihalesi tamamlandı!

Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi İhalesi, SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi. Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi İhalesine 7 firma teklif verdi.

Sakaya Geyve meslek yüksekokulu yenileme Haberi

Sakaya Geyve meslek yüksekokulu yenileme


Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Alifuatpaşa’da bulunan ve SUBÜ’ye bağlı Geyve MYO ek hizmet binası için imzalanan protokol törenine katılım gösterdi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Geyve Belediyesi, EPAŞ ile imzalanan ve AKOM’da gerçekleştirilen protokole Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Sarıbıyık, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, EPAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Alaeddin Eyüboğlu ve Ali Fuat Paşa Yüksek Öğrenim Destekleme Derneği Başkanı Hasan Çetinkaya katılım gösterdi. Mevcut binanın deprem açısından güvenli olmaması sebeniyle binanın daha güvenli ve nitelikli duruma getirilmesine yönelik başlatılacak çalışmalar süresince öğrenciler Geyve MYO’da eğitimlerine devam edecek.

Hayırlı olsun


Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem...