09 / 05 / 2024

saklıhan inşaat saklı vadi satılık

saklıhan inşaat saklı vadi satılık

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Saklıvadi Konakları projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlıyor...

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Han tarafından kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yılmaz ve Cüneyt Kılıç ortaklığında kuruldu.

Bayburt Kültür Han'ın inşaatı durduruldu!

Bayburt’ta en önemli kamu yatırımlarından olan ve 2018'de inşaatına başlanan Kültür Han'ın yapımı durduruldu.

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'e yapıldı. 

Pakistan, Türk inşaat şirketlerinin tecrübesinden ders çıkarmak istiyor!

Pakistan Başbakanı İmran Han, çok tecrübeli Türk inşaat şirketleri olduğunun altını çizerek, son 6-7 senede Türkiye'de yaklaşık 2 milyon konut inşa edildiğine dikkati çekti...

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Gümüşhane'deki otel inşaatına tepki!

Gümüşhane'nin Süleymaniye Mahallesi'nde tarihi hanın yerine yapılan otel inşaatı vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Sivas Kültür ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Rein Han İnşaat Otelcilik Turizm Kimya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rein Han İnşaat Otelcilik Turizm Kimya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 110 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Yıldız tarafından kuruldu. 

Hisar Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Tamer Taşlın ve Mhemeh Beyazkılıç tarafından 841 bin 636 TL sermaye ile bugün kuruldu.

saklıhan inşaat saklı vadi satılık Haberi

saklıhan inşaat saklı vadi satılık


Saklıhan İnşaat tarafından inşa edilen Saklıvadi Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Beylikdüzü Saklıvadi Konakları, 18 bin 800 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Saklıvadi Konakları projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 dubleks, 6+2 dubleks daire alternatifleri sunuluyor. Beylikdüzü Saklıvadi Konakları projesi zemin+7 katlı dokuz blok halinde yükseliyor. Projede konut büyüklükleri 120 metrekare ile 350 metrekare arasında belirlendi.



Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı!


Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinat ödemesinden sonra kalan konut bedeli 48 ay vade farkı olmadan taksitli olarak ödeniyor. Proje 2018 yılında teslim edilecek.


Saklıvadi Konakları'nda metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlıyor. Saklıvadi Konakları Beylikdüzü projesi 229 adet daire ve 29 adet ticari üniteden meydana geliyor.





Tel: 0(212) 871 4 260

Web: saklivadikonaklari.com.tr

Gülcihan...