27 / 04 / 2024

saklıvadi satılık daire fiyatları 2022

saklıvadi satılık daire fiyatları 2022

Saklıvadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Saklıvadi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Vadişehir Evleri Başakşehir satılık daire!

Vadişehir Evleri Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin liradan başlıyor. Vadişehir Evleri Başakşehir projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Vadişehir satılık daire!

Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen proje 48 ayda vade farksız ödemeler sağlanıyor. Vadişehir satılık daire teslimleri Nisan ayı 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Vadişehir Başakşehir satılık daire fiyatları!

Vadişehir Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin liradan başlıyor. Başakşehir 1. kısımda yükselen Vadişehir Evleri projesinde 48 aya kadar vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor...

Vadi İstanbul Park satılık daire!

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığıyla yükselen proje toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Vadi İstanbul Park satılık daire satışları Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlanacak.

Vadi Yaka Başakşehir satılık daire!

Vadi Yaka Başakşehir satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Fuzul İnşaat imzası ile yükselen proje 18 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

Marina Towers satılık daire!

Marina Towers satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 912 konutun satışa sunulduğu projede daireler Eymir Gölü ve Vadi manzarasına cephesi bulunuyor.

Başakşehir Vadişehir satılık daire!

Başakşehir Vadişehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları, şehir hastanesi,metroya yakın mesafede yer alıyor..

Vadişehir Başakşehir satılık daire!

Vadişehir Başakşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Fiyatları ve ödeme planı henüz açıklanmayan proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Vadi İstanbul satılık daire!

Vadi İstanbul satılık daire fiyatları 609 bin 90 TL'den başlıyor. 1.111 tane daireden meydana gelen projede daire alanları 69 metrekareden başlıyor ve 305 metrekareye kadar ulaşıyor.

Bahçeşehir Spradon Vadi satılık!

Bahçeşehir Spradon Vadi satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor. Spradon Vadi Bahçeşehir ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor, ayrıca taksitlendirme imkanı da sağlanıyor.

Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde inşa edilen ve de Saklıhan İnşaat tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Saklıhan Konakları satılık daire!

Saklıhan Konakları satılık daire tipleri 2 oda 1 salon 6 oda 2 salon dubleks arasında değişiyor. Saklıhan Konakları İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü' nde hayata geçiriliyor...

saklıvadi satılık daire fiyatları 2022 Haberi

saklıvadi satılık daire fiyatları 2022

Yatırımlarını son sürat sürdüren Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Saklıvadi projesinde 235 konut, 222 ofis ve 5 ticari ünite bulunacak.

Saklıvadi fiyat!
Saklıvadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Saklıvadi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Saklı Vadi projesi Artaş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuruda bulunuldu ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. 

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi 285 milyon 28 bin 197 TL'ye mal olacak. Proje 7 blok olarak hayata geçirilecek.

Ayazağa Saklıvadi projesinin arsa alanı 23 bin 842 metrekare, inşaat alanı 96 bin 36 metrekare şeklinde belirlendi.

Saklıvadi fiyat!
Saklıvadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Saklıvadi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Merakla...