03 / 05 / 2024

şal sokak yenilendi mi

şal sokak yenilendi mi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında başlatılan Adapazarı Şal Sokak Yenileme Projesi’nde ilk etapta çalışmalar sonlanıyor.

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Zile Amasya Caddesi'nde sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Zile Belediyesi tarafından hazırlanan ‘’Amasya Caddesi Sokak Sağlıklaştırması’’ projesi kapsamında 17 konakta cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Afyon'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Afyonkarahisar merkez kentsel sit alanı içerisinde kalan yerlerde tarihi dokuya uygun olarak sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Silivri Yemeniciler Sokak'ta düzenleme çalışmaları başlıyor!

Yemeniciler Sokak esnafıyla bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgede yapılacak düzenleme çalışmaları ile ilgili esnafla görüş alışverişinde bulundu.

İzmit Kapanca Sokak'ta sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Akçakoca Mahallesi’nde yer alan Kapanca Sokak’taki sağlıklaştırma çalışması Şubat sonuna kadar tamamlanmış olacak.

Manisa'daki sokak sağlıklaştırma çalışmalarında 2. etap başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasındaki 9 ada 130 parselde yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışmalarının 2’nci etabı gerçekleştiriliyor.

Ödemiş Taşpazar'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Birgi'de Taşpazar sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, bölgenin yeniden ayağa kaldırılacağını söyledi.

Ödemiş Birgi'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Ödemiş Belediyesi kentin tarihi ve doğa güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyguladığı Birgi Taşpazarı sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep'te sokak sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tarihi Seferpaşa ve Düğmeci mahallelerinde sokak sağlıklaştırma çalışmalarını tamamladı.

Gaziantep'teki sokak sağlıklaştırma çalışmaları tamamlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tarihi Seferpaşa ve Düğmeci mahallelerinde sokak sağlıklaştırma çalışmalarını tamamladı.

Ünye Rüzgarlı Sokak'taki yıkım çalışmaları tamamlandı!

Ünye Belediyesi’nin kentsel dönüşümü çalışmaları kapsamında kentin nefes almasını sağlayacak en önemli çalışmalardan biri olan Rüzgârlı Sokak’ta yıkım çalışmaları tamamlandı.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

şal sokak yenilendi mi Haberi

şal sokak yenilendi mi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında başlatılan Adapazarı Şal Sokak Yenileme Projesi’nde ilk etapta çalışmalar sonlanıyor. Sokağın Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu girişinden Şerefiye Camii bölgesine kadarki alanı kapsayan 1. etabındaki çalışmalar hakkında bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, sokağın 27 Mart Pazar günü trafiğe açılacağı bilgisini paylaştı.


Altyapı Sil Baştan

İlk etap kapsamında gerçekleştirilen çalışmalara da değinen Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu Adapazarı şehir merkezine müjdeyi vermiş, Şal Sokak’ın yenileneceğini açıklamıştı. Bu kapsamda Büyükşehir ve SASKİ ekiplerimiz çalışmalarını derhal başlattı. Etaplar halinde hayata geçirilen çalışma kapsamında ilk olarak Sokağın Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu girişinden Şerefiye Camii bölgesine kadarki alanında işlemler hayata geçirildi. Bu alanda SASKİ altyapı çalışmaları başlattı ve arter...