04 / 10 / 2024

Salacak sahili projesi

Salacak sahili projesi

Salacak sahiline yeni düzenleme geliyor. Harem Otogarı sosyal donatı alanı olacak, Çengelköy’e kadar bisiklet ve yürüyüş yolu yapılacak.

Yarısı Bizden Kampanyası'nın ilk temeli Üsküdar Salacak'ta atıldı!

Vatandaşlara toplam 1,5 milyon TL destek sunulan "Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk temel Üsküdar Salacak'ta atıldı. İşte ayrıntılar...

Bakan Işıkhan açıkladı! Mesai saatleri kısalacak mı?

Günümüzde milyonlarca çalışanı ve binlerce işvereni ilgilendiren mesai çalışma saatleri hükümetinde gündeminde yer alıyor. Mesai saatleri kısalacak mı? Haftalık çalışma saati 45'ten 40'a indirilecek mi? gibi sorularım cevaplarını vatandaşlar merakla bekliyorlar. 

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Salacak Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salacak Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Elif Yalçın tarafından kuruldu.

Salacak'ta 10 milyon TL'ye icradan satılık köşk hissesi!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul İcra Dairesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Salacak Mahallesi, 353 ada 32 parselde yer alan bahçeli kargir apartman nitelikli 5 katlı köşkün 1/2 hissesini 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

İBB'nin İstanbul'daki meydanlar için yaptığı oylamada sonuçlar belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Taksim ve Bakırköy Meydanları ile Salacak Sahili’nin tasarım yarışmasında oylama sonuçları da belli oldu. 350 binden fazla kişinin oy kullandığı yarışmada Taksim için en fazla oy alan proje, 15 numaralı proje oldu.

İstanbul meydanları için kazanan tasarımlar belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin; Taksim ve Bakırköy meydanları ve Üsküdar Salacak Sahili tasarımı için başlattığı oylama sona erdi. 352 bin 784 kişinin oy kullandığı yarışmada en beğenilen projeler seçildi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Salacak Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Salacak Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Salacak Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İBB Etüd Projeler Daire Başkanlığı ile İstanbul Planlama Ajansı iş birliğiyle gerçekleştirilen Üsküdar “Salacak Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Fildişi Sahili'nde bina çöktü: 10 yaralı!

Fildişi Sahili'nin en büyük kenti Abidjan'da inşaat halindeki bir bina çöktü, yaşanan çökme sonucunda 10 kişi yaralandı.

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Salacak sahili projesi Haberi

Salacak sahili projesi

Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri Salacak sahiline yeni düzenleme geliyor. Harem Otogarı sosyal donatı alanı olacak, Çengelköy’e kadar bisiklet ve yürüyüş yolu yapılacak


Doyumsuz Kız Kulesi manzarasıyla her yıl yerli ve yabancı onbinlerce turisti ağırlayan Salacak sahiline yeni düzenleme yapılacak. Marmaray ve metro inşaatının bitmesinin ardından ocak ayından itibaren Harem Otogarı'ndan Üsküdar'a kadar yayalara açık yürüyüş yolu yapılacak. Yeni yerine taşınacak Harem Otogarı da sosyal donatı alanı olarak eklenerek, Harem'den Çengelköy'e kadar bisiklet ve yaya yolu oluşturulacak. Marmaray projesi nedeniyle 12 yıl önce kapatılan Üsküdar sahil ve meydanında nihai düzenleme yapılacağını belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Sahildeki kafeler ve oturma yerleri de tamamen yenilenecek. Ayrıca Boğaz'daki kafe ve restoranlardaki yabancı mekan isimleri de değiştirilecek" dedi. 


Eski belediye binasının yıkımının...