29 / 04 / 2024

Salah Sulaiman A Albilali

Salah Sulaiman A Albilali

RZM Gayrimenkul Anonim Şirketi, Abdullah Tarek O Alkasabi, Salah Sulaiman A Albilali tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da Levent, Büyükdere Caddesi, Metrocity AVM'de kuruldu

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Sulaiman Al Muhaidib, Maslak 1453 şantiyesini ziyaret etti!

KÖRFEZ Bölgesi'nin önemli yatırımcılarından Al Muhaidib Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al Muhaidib, Ağaoğlu'nun Maslak 1453 şantiyesini ziyaret etti.

Sulaiman Al Muhaidib Maslak 1453'ü ziyaret etti!

Körfez'in önemli yatırımcısı Sulaiman Al Muhaidib, Maslak 1453'ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu ise "Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi devam ediyor" dedi.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Ağaoğlu, Cityscape Fuarı'na damga vurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na 'Maslak 1453' projesinde 140 dairenin bulunduğu kuleyi 67 milyon dolara satarak, Dubai'ye damga vurdu.

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Ağaoğlu Dubai'de 67 milyon dolara blok sattı!

Ağaoğlu, Cityscape 2015’te Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı’na Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kuleyi 67 milyon dolara sattı.

Suudi Arabistanlı işadamları Erzurum'a yatırım yapıyor!

Suudi Arabistanlı işadamları yatırım yönlerini Erzurum'a çeviriyor. Kent, yakın tarihte Suudi işadamlarının yatırımlarına ev sahipliği yapacak. Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Mehmet Sekmen'in daveti üzerine Erzurum'a geldi.

Ali Ağaoğlu ve Suudi işadamını götürecek uçakta arıza!

Yatırım yapmak üzere Erzurum’a gelen Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib ve ona eşlik eden işadamı Ali Ağaoğlu’nu İstanbul’a götürecek özel uçak kalkış sırasında arızalandı. Uçağın kalkışı gecikince işadamları havalimanından kente döndü.

Arap milyarderden Erzurum'a yatırım!

Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olarak gösterilen, milyarlarca dolarlık servetin sahibi Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Erzurum'a tarım ve hayvancılık yatırımı yapacak..

Mabani International Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mabani International Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Fahad Sulaiman A Alrajhi tarafından 10 milyon 750 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mayıs'ta Maltepe'de kuruldu.

RZM Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

RZM Gayrimenkul Anonim Şirketi, Abdullah Tarek O Alkasabi, Salah Sulaiman A Albilali tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da Levent, Büyükdere Caddesi, Metrocity AVM'de kuruldu

Akana İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akana İnşaat Emlak Petrol Kimya Ürünleri İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aldakheelallah Ahmed Sulaiman A tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu

Salah Sulaiman A Albilali Haberi

Salah Sulaiman A Albilali

RZM Gayrimenkul Anonim Şirketi, Abdullah Tarek O Alkasabi, Salah Sulaiman A Albilali tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da kuruldu. 


RZM Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü arsa ve arazi bina ve depo olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayri maddi hakların satın alınması...ve aanasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


RZM Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Levent, Büyükdere Caddesi, Kırgülü Sokak, No:4 Metrocity AVM D Blok...