17 / 05 / 2024

Salem Mohamed Omar

Salem Mohamed Omar

Satawana İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Tayeb S. Tayeb Abusanina, Salem Mohamed Omar tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Üsküdar'da kuruldu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Abdullrrahman M. Nashnousa, Kumana Mohamed Nashnoush ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da Omar Almousallı tarafından kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Omar Hader A Al Arıfı tarafından kuruldu.

Okan Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Okan Group İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.I. Al-Omarı tarafından kuruldu.

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Ahmed ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Gömülü tarafından kuruldu.

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile S.M Hameed Alkbeish tarafından kuruldu.

Pride International Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pride International Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Maged Mohamed F.Hamed Masoud, Omar Abdelfatta Omar Muhamed Khedr ve Ramy Mohamed A. Mohamed ortaklığıyla kuruldu.

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Salem Mohamed Omar Haberi

Salem Mohamed Omar

Satawana İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Tayeb S. Tayeb Abusanina, Salem Mohamed Omar tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Satawana İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. A-   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...