28 / 04 / 2024

Salih Koca kim

Salih Koca kim

İnşaat Mühendisi Salih Koca, AKP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Salih Koca kimdir? Salih Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Salih Koca...

Salih Koca'dan Kuzey Çevre Yolu müjdesi!

Salih Koca, Kuzey Çevre Yolu' nun Sivrihisar, Beylikova, Alpu ilçeleri ve Muttalip Mahallesi'nden geçerek Eskişehir'i İnegöl ve Bursa'ya bağlayacağını, bununla ilgili tüm çalışmaların tamamladığını söyledi.

Bursa Yıldırım’ın yüzde 33’ü kentsel dönüşüm alanı!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye ziyarette bulundu. Başkan Edebali, Koca’ya yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü binasında sona gelindi!

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yapımının büyük ölçüde tamamlanan yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.

Mimari yapılanmada çarpık yapılaşmanın önüne geçilmeli!

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, meslek 4 odaları ziyaretlerine Mimarlar Odası ile devam etti. Milletvekili Koca, Mimarlar Odası Başkam Canan Oytan ile görüşme yaptı.

Eskişehir İMO'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, inşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti AK Parti Milletvekili Salih Koca, AK Parti il yöneticileriyle İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bülent Erkul ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Mesut Hoşcan: Eskişehir Stadı 365 gün yaşayacak!

Yeni stadımızın inşaatı sürecin yoğun çalışmalarına devam eden Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan ve Yönetim Kurulu, dün AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, TOKİ ve şantiye görevlileri ile yeni stat alanında incelemelerde bulundu.

Salih Koca kimdir?

İnşaat Mühendisi Salih Koca, AKP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Salih Koca kimdir? Salih Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Salih Koca...

Maketten satışta teslim süresini uzatan Torba Teklif Meclis'te!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve arkadaşlarının imzasıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Salih Koca'dan Kuzey Çevre Yolu müjdesi!

Salih Koca, Kuzey Çevre Yolu' nun Sivrihisar, Beylikova, Alpu ilçeleri ve Muttalip Mahallesi'nden geçerek Eskişehir'i İnegöl ve Bursa'ya bağlayacağını, bununla ilgili tüm çalışmaların tamamladığını söyledi.

Eskişehir'in yeni stadı Şubat 2015'te bitecek!

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yapımı süren yeni stadyumun gerçekleşme oranının yüzde 30'lar düzeyinde olduğunu, projenin 2015 yılı Şubat ayında tamamlanmasını beklediklerini ifade etti.Stad yaklaşık 6 ay sonra hizmete girecek.

Salih Koca Odunpazarı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni değerlendirdi!

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, TOKİ çalışmaları ve Odunpazarı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili gündemi değerlendirdi. Koca, 6,5 milyon konut ve işyerinin yenilenmesini öngördüğünü belirtti.

Kocaeli Gazi Akça Koca Anı Evi açıldı!

2014 yılını Gazi Akça Koca yılı olarak ilan eden ve bunun startını Uluslararası Gazi Akça Koca ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu ile veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapılacak çalışmaların bir ayağını daha tamamladı

Mehmet Salih Tatlıcı kimdir?

Mehmet Salih Tatlıcı Terekesi, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 74. sırada yer alıyor. Peki, Gayrimenkul kralı olarak bilinen Mehmet Salih Tatlıcı kimdir?

Murat Koca kimdir?

Karaman Valisi Murat Koca kimdir? Karaman Valisi Murat Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Koca, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Murat Koca...

Salih Koca kim Haberi

Salih Koca kim

Salih Koca kimdir?

Salih Koca, 1972 Göksun doğumlu. Salih Koca, Anadolu Lisesinin ardından 1995 yılında Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1998 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yapı Anabilim dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Özellikle çelik yapı konusunda uzman olan Salih KOCA, meslek hayatına Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde çeşitli büyük ölçekli fabrika inşaatları yapımıyla başladı. 


Mühendis olarak çelik yapı ve betonarme inşaat projeleri teknik uygulama sorumluluğu ve şantiye şefliği yaptı. Çeşitli sanayi tesislerinin projelendirilmesi ve üretim tesislerinin kuruculuğunun ardından özel bir şirkette fabrika müdürü olarak yöneticilik kariyerine başladı. 


Siyasete atılmasıyla birlikte aktif üst düzey yöneticilik kariyerine ara veren Salih KOCA, Esteknik Mühendislik şirketi kurucusu ve sahibi olarak Eskişehir’de inşaat sektöründe ticari faaliyetlerde bulundu. 


Sivil toplum kuruluşlarında kuruculuk ve yöneticilik...