27 / 04 / 2024

Salih Koca

Salih Koca

Salih Koca, Kuzey Çevre Yolu' nun Sivrihisar, Beylikova, Alpu ilçeleri ve Muttalip Mahallesi'nden geçerek Eskişehir'i İnegöl ve Bursa'ya bağlayacağını, bununla ilgili tüm çalışmaların tamamladığını söyledi.

Salih Koca: TOKİ konut yapmasaydı fiyatlar 2-3 kat artardı!

Düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca "Toplu Konut İdaresi tarafından Eskişehir'de 12 bin konut yapılmamış olsaydı kiraların 2-3 kat artardı" dedi...

Salih Tatlıcı'nın miras davası işlemleri 2018'de bitecek!

Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında yer alan iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona geliniyor. 

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras kavgasında sona gelindi!

Yaptığı işlerle 20 yılda Türkiye'nin ve dünyanın sayılı zenginleri arasına girmeyi başaran iş adamı Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona gelindi...

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Bursa Yıldırım’ın yüzde 33’ü kentsel dönüşüm alanı!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye ziyarette bulundu. Başkan Edebali, Koca’ya yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras davası sona erdi!

Salih Tatlıcı’nın çocukları arasında devam eden 8 yıllık miras davası sona erdi. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, mirasın Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı ve ondan olan oğlu Uğur Tatlıcı’ya kalmasına karar verdi. Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık serveti yıllardır mahkeme tarafından yönetiliyordu.

Koca Çınar İnşaat Lojistik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Çınar İnşaat Lojistik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Bayram Eynel imzasıyla kuruldu.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlundan 3 milyar dolarlık miras davası!

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması için dava açtı.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Osmangazi Hatice Salih Ortaokulu ek binasına kavuştu!

Eğitime yüzde yüz desteğini sürdüren belediyemiz tarafından Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’na yaptırılan ek hizmet binası, Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle açıldı.

Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti!

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Konak Salih İşgören İlkokulu'nun taşınmasına mahkemeden karar!

Konak Salih İşgören İlkokulu ile Konak Bilim ve Sanat Merkezi'nin yer değiştirme işlemine idare mahkemesinden yürütmeyi durdurma çıktı.

İKÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Salih Yılmaz tutuklandı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Salih Yılmaz tutuklandı.

Salih Koca Haberi

Salih Koca

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Otoban Projesi hakkında bilgi vererek, Kuzey Çevre Yolu'nun Sivrihisar, Beylikova, Alpu ilçeleri ve Muttalip Mahallesi'nden geçerek Eskişehir'i İnegöl ve Bursa'ya bağlayacağını, bununla ilgili tüm çalışmaların tamamladığını söyledi. 


AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Emek Mahalle Temsilciliği'nde düzenlediği halk günü buluşması öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mahalle temsilciliği uygulamasının yeni bir uygulama olduğunu ifade eden Koca, Emek Mahallesi'nin 3'üncü temsilcilik olduğunu, burayı 71 Evler, Gündoğdu ve 75'inci Yıl temsilcililerinin izleyeceğini kaydetti. Koca Otoban Projesi'ne ilişkin ise Kuzey Çevre Yolu'nu Sivrihisar, Beylikova, Alpu ilçeleri ve Muttalip Mahallesi'nden geçerek İnegöl ve Bursa'yı da birbirine bağlayacak bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Bununla ilgili tüm çalışmaların tamamladığını dile getiren Koca, Kuzey Çevre Yolu'nun da bu proje kapsamında yapılacağını hatırlattı. Koca, bu kapsamda...