06 / 07 / 2024

Salih Koca

Salih Koca

Salih Koca, Kuzey Çevre Yolu' nun Sivrihisar, Beylikova, Alpu ilçeleri ve Muttalip Mahallesi'nden geçerek Eskişehir'i İnegöl ve Bursa'ya bağlayacağını, bununla ilgili tüm çalışmaların tamamladığını söyledi.

Salih Koca: TOKİ konut yapmasaydı fiyatlar 2-3 kat artardı!

Düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca "Toplu Konut İdaresi tarafından Eskişehir'de 12 bin konut yapılmamış olsaydı kiraların 2-3 kat artardı" dedi...

Bergüzar Korel’den Salih Efendi Yalısı açıklaması!

'Binbir Gece' adlı dizinin setinde tanıştığı Halit Ergenç'le sonrasında hayatını birleştiren Bergüzar Korel, Salih Efendi Yalısı'yla ilgili açıklama yaptı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nı yıkan gemi için sürpriz karar!

Dümeni kilitlendiği için Beykoz’daki tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarparak durabilen gemi ile ilgili sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı için ilk hasar tespitleri!

İstanbul Boğazı'nda cumartesi günü Malta bayraklı, Vitaspirit adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'yla ilgili İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden iki kişilik ekip dün inceleme yaptılar. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit ediliyor!

İstanbul Boğazı'nda yaşanan gemi kazasının ardından hasar gören Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı "Vitaspirit" adlı gemi, dümeni kilitlenince Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmıştı. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ekrem Koca tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Bursa Yıldırım’ın yüzde 33’ü kentsel dönüşüm alanı!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye ziyarette bulundu. Başkan Edebali, Koca’ya yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

Koca Çınar İnşaat Lojistik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Çınar İnşaat Lojistik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Bayram Eynel imzasıyla kuruldu.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Salih Koca Haberi

Salih Koca

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Otoban Projesi hakkında bilgi vererek, Kuzey Çevre Yolu'nun Sivrihisar, Beylikova, Alpu ilçeleri ve Muttalip Mahallesi'nden geçerek Eskişehir'i İnegöl ve Bursa'ya bağlayacağını, bununla ilgili tüm çalışmaların tamamladığını söyledi. 


AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Emek Mahalle Temsilciliği'nde düzenlediği halk günü buluşması öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mahalle temsilciliği uygulamasının yeni bir uygulama olduğunu ifade eden Koca, Emek Mahallesi'nin 3'üncü temsilcilik olduğunu, burayı 71 Evler, Gündoğdu ve 75'inci Yıl temsilcililerinin izleyeceğini kaydetti. Koca Otoban Projesi'ne ilişkin ise Kuzey Çevre Yolu'nu Sivrihisar, Beylikova, Alpu ilçeleri ve Muttalip Mahallesi'nden geçerek İnegöl ve Bursa'yı da birbirine bağlayacak bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Bununla ilgili tüm çalışmaların tamamladığını dile getiren Koca, Kuzey Çevre Yolu'nun da bu proje kapsamında yapılacağını hatırlattı. Koca, bu kapsamda...