05 / 05 / 2024

salih şahan

salih şahan

Adıyaman İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında toplanan il genel meclis üyeleri gündemdeki maddeleri konuştu.

Şahan Gökbakar'dan eşine ev!

Komedyen Şahan Gökbakar, Rumelihisarı'ndaki villasını eşinin üzerine yaptı, villanın kira bedeli 7 bin 500 dolar.

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras davası sona erdi!

Salih Tatlıcı’nın çocukları arasında devam eden 8 yıllık miras davası sona erdi. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, mirasın Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı ve ondan olan oğlu Uğur Tatlıcı’ya kalmasına karar verdi. Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık serveti yıllardır mahkeme tarafından yönetiliyordu.

Şahan Gökbakar oğlu Deniz Efe adına okul yaptıracak!

Sinemadaki başarısını toplumsal olaylara duyarlılık ve aile hayatında da gösteren Şahan Gökbakar, alkışlanacak bir proje için düğmeye bastı. Ünlü şovmen, oğlu Deniz Efe adına bir okul yaptırmak istiyor..

Şahan Gökbakar, Beşiktaş'taki villası için mahkemelik oldu!

Beşiktaş Belediyesi, Şahan Gökbakar'dan 'Villası usulsüz şekilde dublekse çevrilmiş' diye şikayetçi oldu. Gökbakar, "Emlakçı bana böyle sattı" diyerek savcılığa itiraz etti.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlundan 3 milyar dolarlık miras davası!

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması için dava açtı.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Şahan Gökbakar gayrimenkule yatırım yapıyor!

Halkbank reklamında 10 ayrı karakter canlandıracak olan Şahan Gökbakar, bütün yatırımlarını gayrimenkulde yaptığını ev ve dükkan aldığını söyledi.

Osmangazi Hatice Salih Ortaokulu ek binasına kavuştu!

Eğitime yüzde yüz desteğini sürdüren belediyemiz tarafından Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’na yaptırılan ek hizmet binası, Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle açıldı.

Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti!

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Konak Salih İşgören İlkokulu'nun taşınmasına mahkemeden karar!

Konak Salih İşgören İlkokulu ile Konak Bilim ve Sanat Merkezi'nin yer değiştirme işlemine idare mahkemesinden yürütmeyi durdurma çıktı.

İKÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Salih Yılmaz tutuklandı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Salih Yılmaz tutuklandı.

Şahan Gökbakar evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiriyor!

Şahan Gökbakar ve oğlu Deniz Efe’ye eşi Selin Hanım, gözü gibi bakıyor. Çubuklu’daki evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiren Selin Gökbakar, sağlıklı mönüleriyle eşinin 15 kilo vermesini sağladı.

salih şahan Haberi

salih şahan


Gündemdeki maddelere ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonunca hazırlanan raporlar okunarak il genel meclis üyelerinin oylamasına sunuldu. 


Gündem maddeleri içerisinde yer alan merkez İndere Köyü 1720 nolu parselde sosyalkültürel tesis alanı amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, merkez Bağdere köyü Karagöl mevkiinde 1 nolu Adıyaman Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne ait 1598 nolu parselin üzerine Kamyoncular Sitesi yapılması amacıyla hazırlanan imar planı ve Tut ilçesi Yaylımlı köyü 167 ada, 5 nolu parselin lokanta-market ve sosyal tesis alanı olması amacıyla hazırlanan imar planları okunduktan sonra onaylandı. İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.



Adıyaman Günebakış...