02 / 05 / 2024

Salih Turhan ayasofya ibadete açılma

Salih Turhan ayasofya ibadete açılma

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AGD Genel Başkanı Salih Turhan, dernek olarak Ayasofya Müzesi'nin yeniden cami olarak açılması girişimlerinin sürdüğünü bildirdi.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Mehmet Mihdi Ölker ortaklığında kuruldu.

Sace İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sace İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Cem Koç ortaklığında kuruldu.

Turhanlar Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Turhanlar Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi; Mehmet Salih Turhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 8 Haziran'da 500 bin TL sermaye ile Beykoz'da kuruldu.

Salih Turhan: Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması için gayretimiz sürüyor!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AGD Genel Başkanı Salih Turhan, dernek olarak Ayasofya Müzesi'nin yeniden cami olarak açılması girişimlerinin sürdüğünü bildirdi.

Konya Çimento Fabrika Müdürü Salih Emin Ensari Korkut oldu!

Konya Çimento Sanayii A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile Konya Çimento Fabrika Müdürlüğü görevine Salih Emin Ensari Korkut'un atandığını bildirdi. Konu ile ilgili açıklama şöyle...

Salih Demir: Filyos Projesi 25 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Filyos Projesi'nin inşaat aşamasında 15 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi. Demir, "Proje toplam 25 bin kişiye iş kapısı açacak" dedi

Ayasofya Restoran Hizmetleri Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayasofya Restoran Hizmetleri Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hasan Ekmen, Bedrettin Anıl tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu.

Türkiye'deki Ayasofya'lar!

Ayasofya, sadece sembollerinden biri olduğu İstanbul'da mı var? Siz Ayasofya'lardan hangisini gördünüz? Türkiye'nin pek çok ilinde cami veya kilise olarak bir Ayasofya bulunuyor... İşte ilginç yapılış hikayeleriyle Türkiye'deki Ayasofya'lar!..

Salih Zeki Salalı kimdir?

Mimar Salih Zeki Salalı kimdir? Mimar Salih Zeki Salalı, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Salih Zeki Salalı bugün hangi mimarlık şirketinde çalışıyor? İşte Mimar Salih Zeki Salalı'nın biyografisi...

Ozan Turhan kimdir?

Mesa Mesken A.Ş. Proje Müdürü, Mimar Ozan Turhan, Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarındandır. Peki Ozan Turhan kimdir? İşte biyografisi...

Salih Bezci: 300 metrekarelik imalathane ile mobilyacılık sektörü gelişmez!

Salih Bezci, Ankara'nın mobilyacılık alanında uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşması için apartman katında 300-500 metrekarelik imalathanelerin 3-5 bin metrekarelik imalathanelere dönüştürülmesi gerektiğini vurguladı...

Çubuk Terminali Ayasofya Caddesi'ne taşındı!

Çubuk - Ankara arasında çalışan otobüslerin hareket noktası olarak kullanılan Atatürk Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 'nde yer alan otobüs terminali, Barbaros Mahallesi Ayasofya Caddesi 'ne taşındı.

Yemen Salih Camisi mimarisi ile göz kamaştırıyor!

Salih Camisi modern mimarisi ve kusursuz işçiliği ile Sana’nın sembolü oldu. 2008 yılında ibadete açılan cami devrik lider Ali Abdullah Salih’in adını taşıyor. Cami Yemen ve Arap mimarisini modern bir platformda birleştiriyor.

Salih Turhan ayasofya ibadete açılma Haberi

Salih Turhan ayasofya ibadete açılma

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan, dernek olarak Ayasofya Müzesi'nin yeniden cami olarak açılması girişimlerinin sürdüğünü bildirdi. 


Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Turhan, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren 301 işçiye rahmet diledi. Turhan, facia nedeniyle 17 Mayıs'ta Diyarbakır Yenişehir Stadyumu'nda icra edecekleri Diyarbakır'ın Fethi programı iptal ettiklerini hatırlattı. 


Turhan, bu yıl İstanbul'un fethinin 561. yıl dönümünün kutlanacağını ifade ederek, "İstanbul'un fethi, öncelikle İslam'ın yani Hakk'ın batıla galibiyetine en güzel timsaldir" dedi.


İstanbul'un modern zamanların ortaya çıkardığı herhangi bir metropol olmadığını vurgulayan Turhan, İstanbul'un, dünyanın gidişatına yön verdiğini, İslam alemine payitahtlık yaptığını, İslam birlik ve kardeşliğinin timsali olduğunu aktardı. 


Ayasofya Müzesi'nin camiye çevrilerek yeniden ibadete açılmasını isteyen Turhan, sözlerini şöyle sürdürdü: 


"Ayasofya Camisi, İstanbulumuzun fethinin sembolüdür. Ayasofya...