16 / 05 / 2024

salihli MABEM ve Koordinasyon Merkezi

salihli MABEM ve Koordinasyon Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli gençlerinin hizmetine sunacağı MABEM ve Koordinasyon Merkezi hizmet binası temeli atıldı.

O ilde akaryakıt istasyonu, market ve restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı, akaryakıt istasyonu, market, restoran ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Manisa Salihli'de 150 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa, Salihli, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 26 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Salihli 150 konut ihalesi 26 Nisan'da!

Manisa İli, Salihli İlçesi, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Salihli için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Salihli ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Salihli’de konut satışları yüzde 15 arttı!

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın inşaat sektörü temsilcilileri ile gerçekleştirdiği anket sonucuna göre bankaların yüzde 0.64’lük faiz uygulanan kredileriyle konut satışları yüzde 15 ile yüzde 50 arasında yükseldi.

Salihli kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

Salihli kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte Salihli kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Salihli kura sonuçları kazananlar listesi...

TOKİ Manisa Salihli kura sonuçları 28.04.2020!

TOKİ Manisa Salihli kura sonuçları 28.04.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Salihli kura sonuçları 28.04.2020 ve Salihli TOKİ kura sonuçları kazananlar listesi...

TOKİ Manisa Salihli 2020 kuraları yarın çekilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Salihli 2020 projesindeki konutların kura çekilişi yarın saat saat 13:00'de yapılacak.

TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyat ve başvuru bilgisi!

TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyat ve başvuru bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Salihli 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyatları ne kadar?

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Salihli Belediyesi'nden 1 yıllığına kiralık 17 gayrimenkul!

Salihli Belediyesi işyeri, kahvehane, çay bahçesi, restorant, kahvehane, mesken ve park alanı vasıflı 17 adet gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor..

salihli MABEM ve Koordinasyon Merkezi Haberi

salihli MABEM ve Koordinasyon Merkezi


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli gençlerinin hizmetine sunacağı MABEM ve Koordinasyon Merkezi hizmet binası temeli atıldı. Törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Temel atma töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Başarısını bu yıl yüzde 97’ye çıkaran MABEM kurslarımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin seçeceği okullara yönlendirilmesi ve sınavlara hazırlanması için önemli bir basamaktır. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, kahve köşelerinde hayatlarını heba etmelerini önlemek amacıyla MABEM kurslarımıza büyük önem veriyoruz” dedi.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve ailelerini tebrik ediyorum

MABEM’in Salihli’de 7 Kasım 2015...