04 / 05 / 2024

Salim Dervişoğlu yol çalışmaları

Salim Dervişoğlu yol çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde yol bakım çalışması yapıyor. Goodyear Kavşağı’ndaki çalışmalar nedeniyle sıkışan trafiğe alternatif bir kaçış güzergahı oluşturuluyor.

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Katipoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Katipoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Lütfü Yazıcıoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında 2x2 duble yol haline getiriyor.

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Çayırova Şekerpınar Bağlantı yolu ile yeni yapılan OSB otoyol kavşağı arasında kalan Muhsin Yazıcıoğlu adresinde yol genişletme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi duble yol haline geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları yapıyor.

Kocaeli'deki Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Çayırova’da önemli bir trafik yükünü taşıyan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni 2x2 duble yol haline getirmek için çalışıyor.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu caddesi yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yapılacak olan yol için ihale gerçekleştirildi.

Dervişoğlu Proje İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Proje İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Murat Aydın tarafından 400 bin TL sermaye ile 18 Mart 'ta İstanbul, Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı 'nda kuruldu.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yatırım müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Adapazarı ilçe merkezindeki ana yolları yenileyeceğiz. Asfalt sorununu çözeceğiz. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte yol çalışması başlatacağız” dedi.

Salim Dervişoğlu yol çalışmaları Haberi

Salim Dervişoğlu yol çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Sahil yolu olarak da bilinen ve Derince’den Köseköy’e alternatif bir ulaşım güzergahı oluşturan Salim Dervişoğlu Caddesi, Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından bakıma alındı. Cadde, Goodyear Kavşağı’ndaki çalışmalar nedeniyle sıkışan trafiğe alternatif bir kaçış güzergahı oluşturuyor.

42 EVLER’DEN BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi caddedeki ulaşımın rahat yapılması için 42 Evler Mahallesi ve Köseköy mevkisi arasında bakım çalışması yapıyor.  Sürdürülen çalışmalarda yol bakım ve onarımları ile yol düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bozuk zemini kaldıran ekipleri sıcak asfalta yolu iyileştiriyorlar. Yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki yol bölümünde toplam 2 bin 500 ton sıcak asfalt kullanılacak.


Kocaeli...