03 / 05 / 2024

Salim Dervişoğlu yolu

Salim Dervişoğlu yolu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde yol bakım çalışması yapıyor. Goodyear Kavşağı’ndaki çalışmalar nedeniyle sıkışan trafiğe alternatif bir kaçış güzergahı oluşturuluyor.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Çayırova Şekerpınar Bağlantı yolu ile yeni yapılan OSB otoyol kavşağı arasında kalan Muhsin Yazıcıoğlu adresinde yol genişletme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'ndaki eski binası yıkılıyor!

Ünlü baklavacı ve kafe restoran zinciri Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'nda 10 yıl hizmet verdiği eski binası kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor.

Dervişoğlu Proje İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Proje İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Murat Aydın tarafından 400 bin TL sermaye ile 18 Mart 'ta İstanbul, Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı 'nda kuruldu.

Dervişoğlu İnşaat ve Autoban Mimarlık kentsel dönüşümde yeni ekol oluşturacak!

Dervişoğlu İnşaat, yolu Kadıköy'den geçenlerin çok yakından bildiği bir marka. Kadıköy'ün hemen hemen her caddesinde imzasını taşıyan bir projesi olan şirket kentsel dönüşüm konusunda bölgenin söz sahibi olan kurumlarının başında geliyor.

Dervişoğlu İnşaat Autoban Mimarlıkla proje geliştiricek!

İnşaat sektöründe yarım asra yaklaşan faaliyetleri ile sektöründe güvenin ve kalitenin adresi haline gelen Dervişoğlu İnşaat, projelerinin tasarımları için Türkiye'nin önemli mimari şirketlerinden Autoban Mimarlık ile birlikte yol alıyor.

Kocaeli'ye duble yol müjdesi!

Kartepe ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe’ye kadar duble yol olacak. D-100’e alternatif olacak

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe'ye kadar duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepeli muhtarlarla bir araya gelerek, “Salim Dervişoğlu Caddesi Kartepe’ye kadar duble yol olacak” dedi.

Kocaeli'de Salim Dervişoğlu yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde yol bakım çalışması yapıyor. Goodyear Kavşağı’ndaki çalışmalar nedeniyle sıkışan trafiğe alternatif bir kaçış güzergahı oluşturuluyor.

Salim Dervişoğlu yolu Haberi

Salim Dervişoğlu yolu

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Sahil yolu olarak da bilinen ve Derince’den Köseköy’e alternatif bir ulaşım güzergahı oluşturan Salim Dervişoğlu Caddesi, Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından bakıma alındı. Cadde, Goodyear Kavşağı’ndaki çalışmalar nedeniyle sıkışan trafiğe alternatif bir kaçış güzergahı oluşturuyor.

42 EVLER’DEN BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi caddedeki ulaşımın rahat yapılması için 42 Evler Mahallesi ve Köseköy mevkisi arasında bakım çalışması yapıyor.  Sürdürülen çalışmalarda yol bakım ve onarımları ile yol düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bozuk zemini kaldıran ekipleri sıcak asfalta yolu iyileştiriyorlar. Yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki yol bölümünde toplam 2 bin 500 ton sıcak asfalt kullanılacak.


Kocaeli...