02 / 05 / 2024

Salim Yanmış

Salim Yanmış

Yasa Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Salim Yanmış Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Can Salim, Ali Han Salim, Feyza Salim ve Mustafa Salim ortaklığında kuruldu.

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sağlam Gök tarafından kuruldu.

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Salim Biltekin tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Türkkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Türkkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Hakkı Türkkan ve Salim Türkkan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hayatpark Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hayatpark Yapı İnşaat Limited Şirketi Salim Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Salim Karaca, Ahmet Aydoğan ve Özlem Hacıkasımoğlu ortaklığında kuruldu.

İnşaatçılar yeni sezondan umutlu!

İnşaat malzemelerinin önemli bir kısmına ciddi zam geldiğini belirten inşaat yapı malzeme işletmecisi Salim Yıldız, sezonun pahalı, ama canlı geçeceğini söyledi.

Anamur Köşekbükü Mağarası turizme yeniden açılıyor!

Mersin Anamur Köşekbükü Mağarası'nın yeniden turizme kazandırılması için çalışma yapılıyor. Mağara 2 yıl önce meydana gelen orman yangınında çevresindeki mesire alanı tamamen yanmıştı.

Çorum Boğazkale'ye hitit mimarisinde hükümet konağı!

Çorum Boğazkale ilçe heyeti, Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti. Heyet, ziyaret sırasında Boğazkale’ye yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

Çorum'a yeni yatırım müjdesi!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum'da yeni yatırımların müjdesini vererek cezaeviyle ilgili haberleri açıkladı.

Çorum Alaca'ya 11 yeni saha geliyor!

Çorum Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek yatırımları hakkında konuştular.

Salim Yanmış Haberi

Salim Yanmış

Yasa Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile 17 Şubat 2015'te, Salim Yanmış Müdürlüğü'nde kuruldu.


Yasa Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu her türlü  mühendislik, mimarlık hizmetleri vermek proje ve uygulamalarını yapmak her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak inşaat malzemeleri ticaretini imalatını, ihracatını yapmak. 1.Konusu ile ilgili her türlü konut, işyeri,ticarethane,fabrika inşaatlarını yapmak ,satmak. 2.Konusu ile ilgili arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde ve ya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde binalar yapmak yaptırmak. 3.Konusu ile ilgili kat karşılığı binalar yapmak. 4.Konusu ile ilgili yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak yine müstakil konut ,iş hanları, fabrikalar,yollar,sanat...