12 / 05 / 2024

Salınım Yapı iletişim

Salınım Yapı iletişim

Salınım Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirbaş tarafından kuruldu.

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? Bina dönüştürmek resmen açmaza girdi! 

Deprem ülkesi olması sebebiyle Türkiye’de kentsel dönüşüm meselesi sık sık gündeme geliyor. Peki Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? İşte detaylar...

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Kaynak ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Salınım Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Salınım Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirbaş tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Salınım Yapı iletişim Haberi

Salınım Yapı iletişim

Salınım Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirbaş tarafından kuruldu.

Salınım Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planına fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

Adres: Ahmet Yesevi Mah.Derman Sk. No:8/4...