06 / 05 / 2024

Saloon Residence Ataşehir Finans Merkezi

Saloon Residence Ataşehir Finans Merkezi

İstanbul’un en büyük metro transfer merkezine yürüme mesafesinde olan Saloon Residence, Sinpaş Aqua Manors Vilları ile de sırt sırta ve bir çok marka proje ile aynı lokasyonda bulunuyor.

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Ataşehir Suare Residence adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Ataşehir Suare Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de bulunuyor.

Ataşehir Suare Residence iletişim!

Satışları devam eden projede daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Ataşehir Suara Residence fiyat bilgileri!

Selimoğlu Gruop ve E-7 Gruop ortaklığında yükselen Suara Residence İstanbul Ataşehir'de hayata geçirirliyor. Ataşehir Suara Residence fiyat bilgileri kapsamında 2+1 daireler 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Suare Residence Ataşehir satılık!

Toplam 206 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Suare Residence Ataşehir satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Esenşehir Saloon Residence'ta metrekaresi 3 bin 750 TL'den başlıyor!

Sosyal donatı alanlarıyla 365 gün tatil konforu vaat eden Saloon Residence, İstanbul Ümraniye Esenşehir'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 80 ile 324 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Saloon Residence'ta metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor!

Saloon Residence'da satışlar sürüyor. Gen Yapı'nın Saloon Residence projesinde 1 +1 dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor. Çekmeköy ve Ataşehir'e yaklaşık 7 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

Trendist Ataşehir Residence!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trendist Ataşehir Residence projesinde daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Saloon Residence: Ataşehir Finans Merkezi ve Metrogarden’e komşu!

İstanbul’un en büyük metro transfer merkezine yürüme mesafesinde olan Saloon Residence, Sinpaş Aqua Manors Vilları ile de sırt sırta ve bir çok marka proje ile aynı lokasyonda bulunuyor.

Selami Arpacı: Ataşehir marka projelerde Bağdat Caddesi'ndeki metrekare fiyatını yakaladı!

RE/MAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı, İstanbul'da Anadolu yakasının parlayan lokasyonu Ataşehir'de residence projelerinde metrekare fiyatlarının 5-10 bin lira aralığına otururken, bazı projelerde bu rakamın 10 bin TL'yi geçtiğini söyledi.

KG Residence Ataşehir fiyat listesi! 265 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

KG Residence Ataşehir fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Projede bulunan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 265 bin TL 'den başlangıç gösteriyor

Ümraniye Ataşehir Quant Residence Evleri! 2015 yılında teslim!

Ümraniye Ataşehir Quant Residence Evleri kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Ümraniye Ataşehir Quant Residence iletişim! 310 bin liradan!

Ümraniye Ataşehir Quant Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kraton A.Ş projesi Quant Residence Ümraniye'de daire fiyatları 310 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Saloon Residence Ataşehir Finans Merkezi Haberi

Saloon Residence Ataşehir Finans Merkezi

Saloon Residence bir Rezidans’tan çok daha fazla... Ataşehir Finans Merkezi ekseni Ümraniye’de ve Metrogarden’e komşu olan Saloon Residence projesi, rezidans ötesi bir yaşam sunuyor. 365 gün tatil keyfinde yaşam sizleri bekliyor...


Merkezine insanı alarak yeni bir yaşam alanı inşa eden Gen Yapı, Saloon Residence Projesinde yeni yaşamın kapılarını aralamak size çok yakın.


Kat bahçelerinden yüzme havuzlarına, spor alanlarından saunasına kadar her türlü sosyal aktivite alanı bulunan projede bir Hüseyin Bolt, Michael Jordan ya da Serena Williams olmanıza gerek kalmadan her türlü spor yapma olanağına sahipsiniz. İstanbul’un en iyi projeleri arasında gösterilen Saloon Residence, bir Rezidanstan daha fazla bir yaşam vaat ediyor.


Saloon Residence iletişim! 


Tel: (0216) 540 23 68

Web: