09 / 05 / 2024

saloon residence teslimler

saloon residence teslimler

Gen Yapı'nın projesi Saloon Residence'ta metrekare birim fiyatı 3 bin lira ile 3 bin 500 lira arasında değişiklik gösteriyor...

Saloon Residence'ta metrekaresi 2 bin 800 TL! İlk 10 konut için!

Saloon Residence ilk 10 konut için metrekare birim fiyatı 2 bin 800 liradan satılıyor. Metrekare fiyatları sonrasında yükselerek 3 bin lira ile 3 bin 500 lira arasında değişecek...

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

Mynar Life Residence'ta teslimler 2020'de! Yeni proje!

Fiyap İnşaat tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Mynar Life Residence projesinde 74 konut ve 1 ticari alan yer alacak.  Projede teslimler 2020 yılında gerçekleştirilecek. 

NG Residence'ta teslimler Haziran 2018’de!

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, 500 milyon TL’lik yatırımla estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesinde teslimler Haziran 2018’de başlıyor.

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.

Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak!

Vav Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje Konya İl 'indeinşa edilecek Proje 2 blok şeklinde hayata geçirilecek. Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak.

Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta!

Era Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Edirne Yesshill Residence projesinde toplam 21 adet daire yer alıyor. Tek blok şeklinde yükselen Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta yapılması planlanıyor.

Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te!

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Star Residence Çorlu projesinde toplam 134 adet daire ve 19 iş yeri bulunuyor. Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te gerçekleşecek.

Esenşehir Saloon Residence'ta metrekaresi 3 bin 750 TL'den başlıyor!

Sosyal donatı alanlarıyla 365 gün tatil konforu vaat eden Saloon Residence, İstanbul Ümraniye Esenşehir'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 80 ile 324 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Saloon Residence projesinde satışlar sürüyor!

Gen Yapı'nın Saloon Residence projesinde 1 +1 dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor. Projede 1+1,2 + 1,3+1 ve 4+1 daire tiplerini bulmak mümkün.

Saloon Residence'ta metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor!

Saloon Residence'da satışlar sürüyor. Gen Yapı'nın Saloon Residence projesinde 1 +1 dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor. Çekmeköy ve Ataşehir'e yaklaşık 7 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

Saloon Residence’ta metrekaresi 3 bin 750 liraya!

Zengin sosyal donatı alanlarıyla 365 gün tatil konforu sağlayan Saloon Residence, hem şehrin merkezinde hem de kalabalığın dışında keyifli bir yaşam sürme imkanı da sağlıyor.

Semihhan Aydemir: Konut piyasası toparlanma gösteriyor!

Açıklanan veriler ile ilgili değerlendirmede bulunan GEN YAPI ve SALOON RESIDENCE PROJESİ Pazarlama ve Medya İlişkileri Yöneticisi Semihhan Aydemir ' Konut piyasası toparlanma gösteriyor ' dedi.

Saloon Residence projesinde yüzde 1 KDV avantajı!

Saloon Residence; Sizi şehrin merkezinde sessizliğe çağırıyor... Yüzde 1 KDV avantajı ile satışı devam eden Saloon Residence projesi sizi merkezde sessizliği yaşamaya davet ediyor.

saloon residence teslimler Haberi

saloon residence teslimler


Gen Yapı'nın projesi Saloon Rezidans Ümraniye'de inşa ediliyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Saloon Rezidans 128 daireden meydana geliyor. 



Saloon Rezidans projesi içerisinde basketbol sahası, fitness salonu, açık/kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı salon, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, lobi,...