16 / 06 / 2024

Salt Ticaret Gayrimenkul İnşaat Tuz Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Salt Ticaret Gayrimenkul İnşaat Tuz Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Salt Ticaret Gayrimenkul İnşaat Tuz Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ateşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ayaz tarafından kuruldu.

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Ata Haddadghabel ve Davut çelik ortaklığında tarafından kuruldu.

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Işık tarafından kuruldu.

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ehsan MEhralı tarafından kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Matte İnşaat Ve Sanayi Ticaret Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Matte İnşaat Ve Sanayi Ticaret Gayrimenkul Anonim Şirketi  Esentepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Mete Göktürk tarafından kuruldu.

Eagle Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Eagle Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alı Abdullahrahman, Fahad Alkhalaf ve Khalıl Alkujee ortaklığında kuruldu.

Sunamm Turizm Ticaret Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Sunamm Turizm Ticaret Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Akbaş tarafından açıldı.

Pillar Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Pillar Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Mohaööed Ghachem ve Abdulhafız Ghachım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Birlik Mensucat Ticaret gayrimenkul satış ihale sonucunu yayınladı!

Birlik Mensucat Ticaret tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Birlik Mensucat Ticaret gayrimenkul satış ihale sonucunu yayınladı.

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Melih Şimşek ve Müge Şimşek ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Salt Ticaret Gayrimenkul İnşaat Tuz Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Salt Ticaret Gayrimenkul İnşaat Tuz Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Salt Ticaret Gayrimenkul İnşaat Tuz Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 5 Mart'ta kurulan Salt Ticaret Gayrimenkul İnşaat Tuz Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Salt Ticaret Gayrimenkul İnşaat Tuz Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Arife Sokak,...