16 / 05 / 2024

Sam Yapı

Sam Yapı

Sam Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hülya Avvurur tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ekim'de Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatıma Samıre ve Saıd Samıre ortaklığında kuruldu.

Lexsa Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lexsa Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Sam Lek tarafından kuruldu. 

Sam Proje Yapı Ve Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Proje Yapı Ve Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Aydoğan Deveci, Serhat Yaya ve Mehmeh Akdaş ortaklığından kuruldu.

Sam Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Global Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Adem Kişeçok ve Mustafa Korkulu imzasıyla kuruldu.

Bostan Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostan Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Samı Faıssal ve Salem Abushawarıb tarafından 300 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Güven Doğa Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Doğa Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çimen Sam tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Gaziantep Sam köy merkezi imara girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında CHP meclis üyesi Hasan Türk gündem dışı söz alarak, Sam’a yapılan imarı gündeme getirdi. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Osman Toprak "Bağ evleri imara girmedi" dedi.

Sam Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hülya Avvurur tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ekim'de Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu

Londra'daki Selfridges mağazasının çatısına havuz yapıldı!

Londra'nın simgelerinden Oxford Caddesi'ndeki Selfridges mağazasının çatısına nehir görünümünde havuz yapıldı. Sam Bompas ve HarryParradlı girişimciler, izolasyonunu yaptıkları yeşile boyanmış suni nehrin tanıtımını sandal turuyla gerçekleştirdi

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Sam Yapı Haberi

Sam Yapı

Sam Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hülya Avvurur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Sam Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sam Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi,...